Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

måndag 29 november 2010

Kallt...

Vinterustikt från vårt vardagsrum ut över åkrarna.
Trötta småknott sover skönt mot Carro.
Visst är dom väl för härliga mina goa hundar?
Tjenix!
Idag var det jobb hos Ockelbo Kyckling som vanligt. Mattias skulle skjutsa grabbarna till skolan o jag o Carro liftade till jobbet. Efter våra timmar så klädde jag mig med min härliga skinnmössa med öronlappar o traskade hem. Fan vad kallt det var! Det riktigt bet i kinder o näsa o gjorde ont ett tag efter Åmotsvägen när det blåste. HU! Men vi knatade på o det var faktiskt rätt skönt efter ett tag. Vad vi bor vackert! jag gick o njööt av det underbara landskapet på vägen hem. Det är väl bara ca 3 km hem, men det tog oss 45 min o kändes riktigt skönt när vi kom hem. Tränade lite frammåtsändande o inkallning med stå efter vägen. Carro gillar att få lite egentid med mig, det har blivit dåligt med det nu med valpar i huset o att jag har jobbat så pass mycket.
Kände mig riktigt duktig över vår promenad när jag tittade på termometern hemma: -10,4 grader! Brr, nu är det verkligen vinter. Men otroligt vackert är det, som ett vykort!
Valparna har varit ute korta stunder. Är rädd att småknotten ska bli för kalla, men dom racar o håller på med bus, så det värmer dom nog:)
Det trista med kylan är att det blir kallt i hönshuset. Har värmelampa över vattnet o det är knappt att det håller sig utan att frysa. Alla hönor är såå duktiga o värper mest varje dag, så mellan 4 och 6 ägg ger mina hönor dagligen! Häftigt när man har två som värper bruna, två vita o två gröna ägg! Isbartjejerna vill dock gärna lägga sina ägg i halmen på golvet o idag var tyvärr ett sönderfruset. Men det är väl helt ok, Carro fick gulan när det hade tinat. Så nu har jag (som klagat sååå på brist) ägg så det räcker o blir över:)
Ha det gott!
Kram Erica

lördag 27 november 2010

Vem sjutton har fixat allt vitt ute???

Emil bygger snökojor fredag kväll.
Dagens projekt: sy överdrag till kökssoffan o kuddar o ev. gardin.
Trötta busungar o Sally myser på fällen i köket.
Snöig Titti och nyfiken Kaka på upptäcksfärd:)
God morgon!
Jaaa Kung Bore verkar vara flitig i år, eller hjärnsläpp å de grövsta.....:(
Mattias hade skottat hela em. igår o sen när jag skulle ta in hästarna så följde han med ut o skottade igen... Hästarna hade ett lager snö på sig, märks vad deras päls isolerar. Men jag borstade av snön så dom skulle få torka riktigt under natten.
I morse när jag skulle "kasta ut" valparna fick jag skotta till dom! Det hade ramlat ner ytterligare ca 2 dm vitt ludd från himlen. Nu får det väl för sjutton räcka!
Har ialla fall varit ut o skottat! igen... suck! för Mattias jobbar 12-timmars i helgen 6-18. Släppte först ut hästarna o mockade... valparna fick vara inne, annars hade dom väl försvunnit i all snö.
Nu ska jag ta en kopp kaffe o mysa lite, sen blir det att sy lite. Lämpligt pyssel en sån här dag:) Tur man har en snäll svärmor så jag fick låna hennes symaskin. Hoppas den går bra att köra.. Återkommer väl med bild på det färdiga resultatet och kommer ingen bild så fattar ni hur det har gått?!
Ha det gott o kör försiktigt om ni måste ut!
Kram Erica

torsdag 25 november 2010

Torsdag den 25:e

Tokiga Candy gillar att raca i höet!
God morgon!
Oj oj oj... nu är det mindre än en månad till jul!
Jag har laddat med massor av värmeljus o satt alla ljusstakar o stjärnor i fönstrena. Det är mysigt när man får tända adventsljusstakarna tycker jag! Behövs lite trivsamt inne nu när det redan är sån rejäl vinter.
Idag vill inte min kropp nåt vidare... -6, lite snö o massor av blåst är liksom inte min melodi. Vore det inte för denna förbannade blåst vore det helt OK ute, men blåsten är värst för mina leder. Fattar inte varför, men sen jag fick reumatiskt så känner jag av blåsten så enormt i min kropp. Började dagen med att vicka ur ett kaffepaket pga. fumliga händer... Svårt att ta ut hästarna för ena hälen o foten värker... men nu är en värktablett intagen o jag börjar bli lite piggare. Valparna var ut direkt i morse o dom börjar bli så duktiga på att kissa o bajsa ute. Inte för att det verkar vara mindre pölar inne dirkekt... men det är det nog:)
Bullen o Coffee är riktiga myskillar medan tjejerna är mera galna o racar o kampar. Dom fick vara med istallet igår kväll igen o gissa om dom far fram! Candy fick tag i Missans svans o det ogillades å det grövsta. Resulterade i en smäll på nosen på Candy o sen fick Missan nog o satt på boxkanten resten av tiden vi var i stallet. Knutte däremot racade med valparna! han är inte som alla andra han inte.. Men när valparna hängde i svansen på honom fick även han nog:)
Tja, känns som att det blir en lugn dag idag... ska nog kanske pyssla lite inne, bara mockningen är gjord i stallet så behöver jag nog inte gå ut mer idag... mer än hundrastningar då.
Ha det gott i blåsvädret!
Kram Erica

tisdag 23 november 2010

Äääntligen! :)

Heeela gänget på fällen i köket 101120
Goa Cinnamon Bun har somnat i Mattias famn:)
Tjenix!
Ja, så har vi äääntligen internet!!! Jag måste erkänna, jag är beroende... Fy sjutton vad det har varit trist att vara utan internet!!!
Men nu har vi ett tillfälligt o det funkar så jag klarar mina besök på nätet o är helnöjd:)
Mycket har hänt sen sist. Valparna är vet. besiktade, chippade o vaccinerade o två flyttade i helgen. Två flyttar i slutet av veckan o sen är det bara Coffee o Kakan kvar.
Idag hade valparna varit ensam rätt mycket för jag var tvungen att leverera kött till Gävle o Valbo o Mattias följde med. Var in en snabbsväng på IKEA o köpte lite tyg o ljus. Skjutsade hem Mattias så han kunde fixa med valparna. Isac hade kommit hem redan, han är duktig att ta reda på om det är nån kisspöl, men det var dax för lite mellis o det brukar inte han ge dem.
Sen var jag o packeterade älgköttet o det var himla skönt att få ner det i frysen. Åh, är så glad att jag fick tag i 10 kg, det blir gott att ha!
När jag kom hem fick valparna vara ute på gården fast det var svinkallt o blåsigt... -5 med blåst o snö blir kallt. Så när jag skulle gå in o mocka fick dom följa med in i stallet istället. Jösses vad tokiga dom var där:) Dom for runt som galningar! In i ena boxen o racade i halmen o sen in i nästa box o for runt där som tokar. På katterna så dom fräste o flyttade sig snabbt upp på boxväggarnas kant för att få vara ifred. Ja, det var en livad stund i stallet på em.
Hästarna fick komma in redan vid 19-tiden. Det blåste så himla kallt så jag ville ta in dom lite tidigare idag. Jag (o valparna) hade halmat rejält så det var nog skönt för dom att komma in o mysa o äta kvällsmat.
Ja, nu är jag trött o ska nog ta ett bad o sen blir det sängen!
Ha det gott!
Kram Erica

onsdag 17 november 2010

Kväller igen...

Tjenix! Idag har jag tagit det lugnt (ganska) o försökt vila axeln. Sprutan har verkat o jag känner mig bättre o det är ju superskönt! Valparna har inte fått varit ut nåt igår o idag pga. kylan. Det var -14 igår morse men bara runt -8 idag. Nu har det sjunkit till -6 så jag hoppas det får vara bara några -, det räcker! Istället får dom springa lösa i kök o hall o gissa om dom far fram! Det går inte att moppa kisspölar, för då har man minst 1=Kakan! i moppen o hon släpper INTE taget:) Sen är det alltid nån fler som tycker det ser roligt ut o hänger på... suck! Men herre gud så härliga dom är! Carro är ju dagmamma o är helt underbar med valparna. Hon är verkligen en tillgång i att lära dom hundspråk o så. Sally får inte vara ute med dom nu, för from. idag får dom inte dia henne. Hon tvättar dom genom kompostgallret istället:) Idag fick Colan min franska vädurshane komma in i stallet. Vet inte vad det är, men han är inte pigg. Han har magrat senaste veckan o var lite ostadig i bakdelen liksom.. Stackarn! Nu är han i bur i stallet o med massor av halm så han inte ska frysa. Fyyyyy, vill inte mista honom. Men jag är faktiskt rädd för det. Bakade lite matbröd nu mot em. Rågsiktskakor är ju så himla gott. Ibland blir jag trött på köpbröd o är inne i en sån period nu. Sen blir man trött på hembakt.....:) Nix, nu ska jag natta Emil, sängdax för honom nu! Sen ska hästarna in o sen ska nog jag krypa ner o titta på TV. I morgon är det först frissan o sen jobb igen o fredag är det vet. besiktning, vaccinering mm. för valparna. Sen lördag kommer Linda o Dennis o kollar småknotten. Ska bli jättetrevligt! Det var meningen att svärfar skulle hämta internet dosan i kväll, men han kom aldrig förbi. Glad är vi:) Så därför passar jag ju på att uppdatera, men blir troligen av med det i morron. Ingen bild blir det för det är så seg uppkoppling... Ha det gott! Kram Erica

tisdag 16 november 2010

Tisdag kväll..

Tjenix!
Ett kort inlägg för jag har varit o fått cortisoninj. i axeln idag.
Allt är bara bra o valparna blev utsläng ca 5 min i morse, trots -5! Gissa om det var 6 st som tyckte jag var en skitkärring som lämnade dom ute i kylan:)
Men det är skönt att vädra i valprummet medan man torkar ordentligt så det blir fräscht. Sen fick dom komma in o raca i köket tills det var dax att åka med barnen till skolan o jag till jobbet. Blev inte där så lång stund idag pga. värken o i morgon ska jag vara hemma o vila. Men sen hoppas jag vara pigg igen!
Var ut o släppte ut hästarna mockade redan halv sju. Ville ha stallet klart så jag bara kan ta in dom i kväll o inte anstränga axeln. Snälla Mattias var ut o gav dom hö när han kom hem, så nu klarar dom sig tills dom ska in för natten.
Efter jobbet tog jag ett hett bad för att försöka mjuka upp kroppen. Men inte ens det hjälpte:(
Så det blev att be snälla svärmor om skjuts in till Gävle så jag kunde ta en starkare värktablett. Underbart att hon kunde ställa upp, sånt gör en alldeles varm!
Nix, nu ska jag lägga mig o läsa en stund igen. Mattias håller på att fixa middag o valparna far runt som galningar här i köket. Undebart!:)
I morgon blir vi av med internet igen för några dagar, så om det är något så måste ni ringa.
Ha det gott!
Kram Erica

söndag 14 november 2010

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig....

Dagens äggskörd från mina duktiga pullor! Såå glad över att Isbartjejerna börjat värpa:)
Här är hon -KAKAN! *****Alsjöbergets Cookie*****
Chips o Cinnamon Bun trött:)
Tjenix!
Ja, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig....
Jag skulle ju inte spara någon tik ur denna kull... Det jag gärna ville var att sätta ut en tik på foderavtal eller så för att spara linjerna. Det var faktiskt klart att det skulle bli så, men att fodervärden ev. skulle få köpa loss den tiken senare. MEN -Nu blev jag hopplöst förälskad i Kakan:)
Som tur är så har jag pratat med den "drabbade" och det var OK att jag ändrade mig. Tack för det vännen!
Kakan då: Hon är en tokrolig tjej med massor av fart o kamp o bara sååå himla mysig o rolig:)
Så idag pratade jag o Mattias igenom det o vi bestämde att hon får stanna!
Jag tycker ju att hela denna kull är himla jämn o bra o det ska bli så roligt att ha en tjej kvar o ställa ut o träna o tävla viltspår med. Såå roligt!!!
Mina Isbartjejer har börjat värpa vackra gröna ägg. Som jag gått o väntat! Men igår hittade jag två vackra mossgröna ägg i halmen o idag var det ett till. Tänk att man kan bli så glad över några ägg:)
Hann med en prommis med hundarna idag mellan mina härliga valpköpar besök. Lite gråtrist väder, men skönt att gå en sväng. Mitt vänstra knä, vänster axel o armbåge o handled är lite "ur funktion" men med citodon i kroppen så går det. På tisdag ska jag in o få cortison sprutor så jag hoppas att det hjälper.
Hann även med att baka lite saffransbullar på em. innan Anna, Linn o farmor kom. Sen fikade vi o det var riktigt gott med ljumma nybakta bullar till kaffet.
Nu har jag mockat o gjort klart för att ta in hästarna.
Snart blir det middag. Klyftpot. o lamm ska jag äta o grabbarna föredrar hamburgare till, så dom får väl det då:)
Sen ska jag ta in hästarna o fixa lite. Fick MMS av hon som har Isa o Sól o allt går så bra. Är så himla glad över det! Dom har suttit på Isa o det verkar gå bra. Hoppas att jag får hem en inriden Isa sen. Skulle vara så himla roligt för hon är en helt underbar o go häst.
Ha det gott!
Kram Erica

lördag 13 november 2010

Snöglopp o plask....

Tjenix! Här är det full fart i stugan:) Valparna växer o utvecklas så himla fort. Dom är ett piggt o frammåt gäng o som jag sagt tidigare är dom väldigt jämna. Men lite personligheter märks ju mer o mer, nån som är lite lugnare o några som är mer frammåt o alltid där det händer saker:) Valparnas hem är nu bestämda o de som tingat valp vet vilken valp som är deras blivande familjemedlem. Jag tycker det känns väldigt bra o de valpar som är lite mer "anonyma" hamnar hos de familjer som inte haft hund tidigare. Det är ju väldigt viktigt att de små hamnar så det passar deras nya familjer o så hoppas jag att dom förvaltas på bästa sätt. Man påverkar ju dessa små så otroligt deras första år. Mycket jobb är det när ni får hem era nya familjemedlemmar, men allt jobb ni lägger ner första året har ni sen igen resten av hundens liv. Nya leksaker köpte jag i Valbo i torsdags. Gissa om de är uppskattade! Dom leker, kampar o bär runt på dessa leksaker. Carro ääälskar ankan! Så den lägger hon beslag på så fort hon kan. Annars gillar Chips o Chocolate Chip den också väldigt mycket, men dom förlorar oftast i dragkampen mot Carro:) Carro är en underbar dagmamma till valparna o jag hoppas att även dessa småknott har igen det senare i livet. De i B-kullen är jättebra på hundspråk o väldigt signalsäkra i möten med andra hundar. Allt det är Carros förtjänst. Hon är suverän att tvätta dem. Hon leker med dem o har ett otroligt tålamod! Aldrig har hon morrat till dom, men hon kan ta deras huvuden i munnen o vända dom på rygg. Sen trycker hon fast dom med nosen o ger dem en ordentlig "underreds tvätt". Om några valpar kivas är hon där o puttar isär dom med nosen mm. mm. Väldigt fashinerande att titta på hennes o valparnas språk!
Här har grabbarna Chps o Chocolate Chip ialla fall fått tag i ankan o ger den en omgång:)
Idag ska valparna ialla fall få gå ut en stund. Det är blött o ruggigt, men hyfsat så dom kan vara ute en kort stund. Idag ska jag ialla fall ha ordentliga skor på fötterna när jag går ut med dom! Vill inte vurpa flera gånger....
Ha det gott!
Kram Erica

torsdag 11 november 2010

Torsdag!

Tjenix! Leeedig idag! Himla skönt:) Jag o Mattias var in till Valbo o kikade runt på IKEA o så åt vi lunch där. Gravad lax med pot. o hovmästarsås, sååå gott! Sen blev det in o ut på Hööks o en djuraffär. Lite leksaker till valarna o knaperkex. Sen hemöver o har vilat lite. Fick nog nån streckning i nacken när jag halkade på bron igår. Lite öm o stel i höger sida, men det gick otroligt bra, hade kunnat gå riktigt illa:( Nu ska jag ut o ge kaninerna innan det blir mörkt. Passar på att uppdatera i bloggen o lägga ut bilderna från idag, sen blir vi av med internet, för om en stund kommer svärfar o hämtar dosan. Hoppas vi får vårt snart, man blir tokig utan internet ju... Ha det gott! Kram Erica

onsdag 10 november 2010

Vinter!!!

Tjenix!
Så blev det vinter med en gång. I går kväll började det snöa o i morse måste det ha varit minst 15 cm snö ute. Vitt o fint, men nja lite tidigt än....
Höt var slut hos fåren o en hösilagebal stod oöppnad borta på Bladmuren. Carro som inte fått göra nåt vettigt på ett tag fick ett jobb. Hon fick flytta de motsträviga ulltottarna till hösilagebalen. Fåren visste ju inte att det fanns mat därborta o ville INTE gå nån stans...
Nu blev bilderna i fel ordning, det börjar ju med att Carro får mota bort dom från vindskyddet. Tia skulle inte alls gå med dom andra utan bara stånga Carro... Men Carro jobbade superduktigt o Tia fick ge sig till slut. Då stack ulltottarna upp i skogsrimpan mot gamla vägen o Carro fick driva dom ut därifrån o till mig. Sen fick hon fösa dom bort till Bladmuren så dom fick se hösilagebalen.
Superduktig var Carro idag!!! Min goa rötott:)
Ha det gott!
Kram Erica

tisdag 9 november 2010

Snö!!!

En bild från förrgårs vackra väder på vår bagge "Leif"
Halloj!
Fy katten vad det blåst idag!!! Jobbade, men frös för de har gamla vackra fönster med innanfönster o de är inte tejpade än... blåste o drog rakt på mig:(
Men Kurt har lovat att fixa det denna vecka o jag jobbar ju bara i morgon så nästa vecka ska jag ha dragfritt:)
Hade tänkt göra något med Carro idag, men attans vad min kropp känner av detta väder. Suck! Eftersom det blåste så väldigt o snö lovad (o kom!) ikväll, så halmade jag extra till fåren o kaninerna o fyllde på hö. Dom måste ialla fall ha mysigt o mat att tugga på när det är sånt skitväder. Vilade sen några timmar o så fixade Mattias varm glögg! innan det var dax att skynda oss att plocka ihop div. grejor på gården. Nån fotboll här, cykel där, osv. Även nån spade stod kvar, men nu är allt ihopplockat o ställt på "vinterplatserna". Passade oxå på att spika upp en ullfilt innanför dörren i hönshuset. Den hjälper faktiskt otroligt mot drag o det blir aningen varmare därinne av denna enkla grej.
Valparna har inte fått gå ut nåt idag för jag tycker det är alldeles för lätt att dom ska bli kalla när det blåser så. Istället har dom fått springa extra mycket lösa i köket o härjar som tokar med Carro!
Tja, hästarna fick komma in redan kl.17 för det var så blåsigt o då började snön komma. Nu är det nån cm. och grabbarna är ööööverlyckliga:)
Nu blir det mys inne för resten av kvällen, måste väl gå ut o ge hästarna lite mer hö senare, men annars vill man inte sticka ut näsan.
Ha det gott!
Kram Erica

måndag 8 november 2010

Måndag kväll..

Tjenix! Idag var det jobb o sen hem till valparna. Min kropp är fortf. i strejk o det är så himla motigt att göra nåt vettigt:( Men efter valparna fått vara ut en kortis o fått lunch så drog jag till Sandviken. Fick hämta mina nya glasögon o det var roligt att få dem. Satte på mig ena nya paret direkt. Kände mig full när jag gick därifrån!? Det är inte så stor skillnad i styrka, men otroligt nytt för ögonen ändå. Knepigt! Eftersom glasögonen, två par, blev billigare än ett par i Ockelbo så gick jag in i Gallerian o shoppade lite på B-young. Kände att jag behövde piggas upp!:) Det blev två superfina toppar/tunikor, en i benvit o en i rosa och ett långt linne i nåt silkigt tyg med bred spets nedtill. Snyggt värre! En annan shoppar ju mest kläder av den praktiska sorten, gummistövlar o hundkläder, så detta var trevligt som omväxling:) Sen in på Bernö en snabbis, för då var min kropp helt slut... Men två julkaktusar, en halmkrans o en kruka blev det ialla fall. Sen hem o in på apoteket för att fylla på med antiinflammatoriska tabletterna var slut o dessa klarar jag mig inte utan. Ringde Mattias så han hade kaffet klart när jag klev innan för dörren. En kopp stärkande o sen rasade jag i säng.... Mattias fick hämta Emil på miniklubben, men jag fixade ialla fall middagen, sen har det varit ryggläge igen. Ringde rema o bokade tid för cortisoninj. så nästa vecka får jag åka in på renovering. Nix, nu blir det natti! Kram Erica

söndag 7 november 2010

Söndag!

Irma i morgonens solsken.
Supersöta Candy!
Snyggingen Chips!
Såå fina Coffee!!! Han söker ett hem om någon är intresserad! Annars kanske han blir kvar..:)
Tjenix!
En liten prommis med vovvsen i morse. Var uppe med tuppen för Emil skulle iväg till sin samling 7,45. Skönt med en liten kort prommis, men kallt om öronen, fast väldigt vackert ute!
Skjutsade Isac till innebandymatch o handlade lite. Hade tänkt åka på sökträning i Rönnåsen, men idag vill inte min kropp vara med.... Så det blev hem o peta i sig värktabletter o smörja med sonsalva.
Nu har valparna varit ute 10 min o dom blir lite frussna. Men en kort stund i solen är härligt för dom att vara ute.
Nu ska jag hämta Isac, sen blir det vila resten av dagen...
Kram Erica

lördag 6 november 2010

Allhelgona Lördag..

Dom här underbart vackra rosorna fick jag av Mattias på vår bröllopsdag!
Alsjöbergets Cinnamon Bun på gräsmattan!
101104 Stackars Knutte blir attackerad av valpgänget! :)
101106: Fyyyy vad kallt matte. Nu vill vi komma in!!!
Tjenix!
Åh, vilken vacker dag det är idag. Kallt o frostigt, men solen skiner så vackert!
Började med lite sovmorgon o frukost i lugn o ro. Såå skönt att vara ledig:) Sen åkte jag o Mattias till Kungsgården o satte två ljus på mormors grav. Det var faktiskt en skön känsla att få åka o göra det, jag glömmer jämt att göra såna saker, men nu blev det gjort. Men i tankarna finns mormor med rätt ofta, hon fanns alltid till hands när jag behövde henne. Många minnen väcks när man går till graven o saknaden blir så stor.
Tände en lykta från mamma oxå, vet att hon uppskattar det.
Sen åkte vi o hämtade Emil hos farmor o farfar. Han sov där eftersom både jag o Mattias jobbade hela em. igår. Han hade haft det toppen där. Lite kaffe o macka innan vi åkte hemöver igen. Fick låna med deras bärbara modem till internet. Guuud så man saknar internet när man inte har nåt!!! Tur man har världens bästa svärföräldrar som delar med sig! Mattias har bytt leverantör på internet o nu har dom klippt det gamla, men det nya lyser med sin frånvaro:(
Har fått en avbokning på en av valparna lite hastigt o lustigt. Trist när det blir o dom meddelar via mail o mailen inte finns till hands:(
Men nu är den svarta trefärgade hanen obokad. I värsta fall får vi "möblera om" o behålla ena tiken. Men jag tror att det löser sig. Har ju några som varit intresserade men då har jag sagt att alla var tingade... en som är kontaktad har inte möjlighet till ledighet med så kort varsel, så vi kanske annonserar lite längre fram.
Valparna växer o det går så fort!!! Dom är enormt mysiga allihopa. Riktigt nöjd är jag med denna kull. I morgon em. kommer det lite valpsugna o hälsar på!!! :)
Nix, nu ska jag fixa lite em. kaffe till Mattis kommer hem! Han är o hämtar Isac o Jocke på badhuset. Stackars Mattias jobbar 12-timmars natt o åker vid 17-tiden. Ska göra lite god middag innan också. Det blir bandpasta med köttfärssås o en musselsås, jag är osäker på om musselsåsen går hem hos mina grabbar:)
Men jag älskar ju skaldjur o ser fram mot att prova det för första gången. Hur fel skulle det kunna bli med musslor kokade i vitt vin o grädde??? MUMS!
Ha en härlig helg!
Kram Erica

måndag 1 november 2010

Valparna 5 veckor!

Finns det hjärterum, finns det stjärterum.... Alla valpar inne i buren!!!
Chips o Candy sover sött i buren.
Vad är detta?? Måste såklart utforskas nooooga!
Vad är det här för grej???
Tjenix!
Nu fick valparna en bur i valphagen i lördags. Alla skulle förstås undersöka o kolla in vad detta var. Gud så härliga dom är! När det var checkat o allt var ok, så somnade dom alla i en stor hög inne i buren:)
Det är bra att dom vänjer sig att sova i buren tycker jag, då är dom trygg när dom ska vara i bur eller åka i bilbur i sina nya hem. Veckorna går i stormfart o dom är nu 5 veckor, tänk om 3 veckor börjar dom åka till sina nya familjer. Ett härligt gäng är dom! Helt underbara o väldigt jämna i allt. Storlek, frammåtanda o förmåga att koppla av o äter jättebra. Kan inte vara bättre!
Idag ska jag iväg o köpa nåt till min underbara man. Vi har 7:årig bröllopsdag idag! Tänk att det var 7 år sedan vi vigdes hos mamma i Florida. Vi hade en underbar bröllopsmiddag som mamma gjorde, oxfilé o hummer o härliga chokladdoppade jordgubbar. En minnesvärd dag! Dessa år har gått så himla fort o grabbarna blir så stora. Emil var ju 4 månaders bäbis när vi gifte oss o Isac 2 år. Njuter av varje dag!
Kram till min underbara man som står ut med sin djurtokiga fru!
På tal om det så måste vi åka o hämta hö idag oxå:)
Ha en underbar dag!
Kram Erica