Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

måndag 23 juli 2012

Måndag!

Tjenix!

Måndag igen då. Vilken helg det varit!!!

Fredag kväll var vi bjudna på Martins 18-års fest. Jättetrevligt o god mat!

Lördag morgon drog jag o Mattias o Fia iväg strax före kl.8. Åkte ner till Strängnäs för att kika på en bil. Efter förra bilen så vågade man inte ha för stora förhoppningar....

Men denna bil var enl. beskrivningen o jättefin. Kul! Så nu har jag en Volvo V50 med automat o fyrhjulsdrift!
Fia skötte sig suveränt hela dagen. Sov mestadels på vägen ner, förutom kisspaus i Uppsala o sen så fick hon vara ute hos dem vi köpte bilen av o leda med deras gamla flattik. Sov hela vägen hem o då blev det bara en liten kisspaus utanför Enköping när vi stannade o åt. Vilken underbar liten tjej hon är!

När vi kom hem så åkte vi ner för att handla, men jag o Carro stannade på brukshundsklubben o tränade medan Mattias handlade o köpte pizza till grabbarna. Tränade igenom fria följet o Carro gick jättebra. Sen kom Marie o vi stod o pratade bort resten av tiden, men det gjorde inget för det var länge sedan vi sågs o så trevligt med en pratstund.

I går söndag var jag o hundarna ut o plockade blåbär i skogen här bakom. Sen blev jag dålig i lederna o fick vila resten av em.
Mattias lade ut annons på min Passat o vid 17-tiden ringde en kille som ville komma o titta. Dom kom vid 19-tiden o vid 20 var bilen såld!
Skönt att få den såld såå snabbt, sånt vet man ju aldrig.

Idag känner jag fortfarande av kroppen o har petat i mig tabletter. Så skittrist! Men jag stannade på bruks o tränade igenom Carro o hon gick jättefint. Kul!

Nu blir det en skogstur så hundarna får busa av sig lite, orkar inget annat. Det är nån konstig tryckande luft trots att det blåser ute. Men i morgon ska det bli fint, så det är nog väderomslaget jag känner av så väldigt.

Ha det gott!
Kram Erica

fredag 20 juli 2012

Neggo....

Känner mig som ett neggo....

Har ingen inspiration att träna med Carro...

Känner att jag måste göra något för att komma ur denna nedåtgående sprial... Jag som alltid älskat att träna känner mig så tom. Allt med alla försök att para Carro o all energi o förhoppningar med detta har sugit ur all energi för att jobba med henne.
Sen allt med Märta har gjort att man känner sig rätt totalt kass och värdelös....

Skitjobbigt:(

Men nu måste jag rycka upp mig!
Därför satte jag nyss o plickade mig fram på SBK tävling och lyckades fylla i allt o anmälde oss till en tävling i höst!

Nu MÅSTE jag börja träna ordentligt o ladda!

Hoppas att detta tar mig ur denna nedåtgående spriral o vi kan bli ett jobbarteam på planen igen, för nu behöver jag lite positiv energi i hundträningen!

Kram Erica

Fredag morgon!

Tjenix!

Har inte skrivit nåt i veckan, finns inte så mycket att skriva om..

Men jag var med Anna o fyndade i Dalarna i början av veckan. Hittade ett klippbort till får som var såå billigt o jag sms:ade Anna om det. Hon fick köpa det så jag följde med som sällskap. Med var lilla Nova också, vilken go o snäll liten tjej! Knappt ett pip på hela vår tur. En jättetrevlig tur blev det o god lunch i Svärdsjö. Avslutade med att kolla på en fin häst  på vägen hem.
Tusen Tack Anna för en trevlig dag!

Annars är värken på G och det gör att krafterna sinar o jag sover o vilar mycket på dagarna. Gör en slut o trött o man känner sig nere för man orkar inget:(

Vi har gjort några rejäla skogsprommisar på kvällarna med hundarna o det är himla skönt. Emil har också följt med på dessa o det är så mysigt. En kväll hade vi mackor med o fikade  i skogen. Myys!

Igår var jag o hundarna ut i skogen o plockade lite blåbär. Ska nog göra blåbärsmuffins idag!

Märta är nu såld till Lennart o det känns så otroligt bra. Han är en underbar hundmänniska o där får Märta komma till sin rätt. Jag är glad att jag fick ha en sån hund ett tag ialla fall för jag har lärt mig massor med henne.
Men det är en enorm skillnad här hemma o till det bättre. Nu behöver jag inte ha henne undanstängd hela tiden o ha koll var hon är så inte hon o russlarna ryker ihop. Det var ett väldigt passande o man märker nu vad lugnt o skönt det är.

Nu är det klarblå, nästan ialla fall, himmel o solen skiner. Bara 10 grader när jag går upp vid 6 tiden, men igår blev det jättefint ialla fall o varmt på dagen. Men rätt dålig sommar för barnen har knappt badat nåt....

Ha en underbar dag!
Kram Erica

söndag 15 juli 2012

Fyndat!

Halloj!

Men fyyy vilket väder det är idag. Regnet vräker ner:(

Vaknade efter 6 i morse för då ville Fia ut. Klädde mig o gick ut med hundarna o släppte ut hästarna. Mockade o gjorde stallet klart o matade kaninerna. Sen smakade det gott med kaffe!

Då var det uppehåll men bara jag kom in började det regna lite smått. Sen har det bara fortsatt o det bara vräker ner.

Igår fyndade jag ialla fall!
Mattias o jag åkte in till Gävle en sväng. Han släppte av mig på Blomsterlandet o så åkte han på Biltema. Jag gick där o strosade o hittade väl massor men ändå inget speciellt, var inte riktigt på humör. Men så såg jag en ros som såg söt ut o vände på krukan för att kika närmare hur stor den skulle blir osv. Då är det rödlapp på den!
Då åkte mungiporna upp, för lite shoppinggen har jag tydligen ärvt från mamma:)
Det var en söt liten ros som bara blir ca 60 cm hög med rosalila blommor så såg jag en annan sort med rosa blommor o gul mitt, båda lika söta o jag fick svårt att välja. Då blev det som så: Jag tog rubbet! Alla 5 rosorna som fanns på rean fick följa med hem, tre rosalila o två rosa med gul mitt. Dom hade kostat 129 kr st och nu var det 50 kr. Tokgillas!
Ställde ut dom i landet när vi kom hem o det kommer att bli jättefint.

Igår kväll tog vi o stoppade in hundar, ungar o bärplockare o en hink o åkte ut efter en grusväg. Tog en promenad efter en ny väg o det var helt suveränt skönt!
Hundarna for som tossiga o grabbarna plockade lite blåbär o jag hittade gula kantareller. Vi hade spårappen på och den rundan blev 3 km. så det var en helt lagom kvällsrunda. Lilla Fia fick åka på armen bitvis så hon inte tar ut sig för mycket. En terrier blir ju liksom aldrig trött så man ser det:)
På sista biten till biten blev jag lite hysterisk....
Låg en huggorm på vägen!!! Carro är ju nyfiken i en strut o skulle springa dit när jag såg att den rörde sig. Hu!
Men jag fick i ett NEJ till hundarna o sög tag i Fia, sen gick vi runt ormen. Grabbarna stod o kikade på den o knäppte kort. Dom tyckte det var roligt att se en huggorm men det tyckte inte jag.... Fy om nån hund skulle bli biten:(
Men allt gick ju bra så det var skönt.

Idag har jag mest legat o kollat på TV o myst med hundarna som sängvärmare. Skönt!
Har gjort iordning en deg nu som står o jäser, sen ska den i gjutgjärnspannan o gräddas i ugnen. Blir ett gott matbröd med hård skorpa på. Idag hade jag i lite grövre mjöl, linfrö o solrosfrön och hoppas den blir bra. Egentligen ska den bakas på vetemjöl enl. receptet. Men jag gillar lite grövre bröd bättre så jag chansade lite.

Ha en trevlig dag trots regnet.... hoppas på liiiite uppehåll så jag kan lägga ett spår till Carro.... men annars tänker jag inte stoppa ut näsan mer!

Kram Erica

lördag 14 juli 2012

Lööördag

Tjenix!

Igår började jag dagen med att skrämma liv i Mattias:)
Sen snörade vi på oss tennisskorna o tog Carro och Nicke o gick en långpromenad! Vi gick mot Svartsbo o sen en ny väg för oss, en liten grusväg som kommer ut i Tomtnäs. När vi var nästan uppe vid Tomtnäs drog värsta svarta molnet in o en regnskur av värsta sort blötte oss. Vi sprang upp till busskuren i Tomtnäs o tog skydd där tills regnet avtog. Det blev en och en halv timmes promenad o min "spårapp" visade på 6,43 km.

Det smakade underbart med kaffe o macka på altanen efteråt.

På em. så tog vi tag i att rensa landet bredvid stentrappen. Mattias körde dit fyrhjulingsvagnen o så grävde vi bort allt skräp. Nu är det fint o iordninggjort o bara väntar på att få rosor planterade. Hade tänkt åka en sväng idag o handla, men axeln strejkar efter gårdagens projekt:(

Har tagit en stark värktablett o väntar att grabbarna ska komma hem, sen ska vi åka in till Gävle en sväng. Kan inte köra själv så Mattias får agera chafför och bärhjälp.....
För nu vill jag ju såå gärna köpa rosor o stoppa ner i landet och nåt mer mellan rosorna. Vi får väl se vad vi hittar:)

Ha en underbar dag!
Kram Erica

fredag 13 juli 2012

Fredag!

God morgon!

Morgonstund har guld i mun!

Men det vette katten..... Nicke vaknade före 5 i morse o skällde till o då började Fia röra sig o sträckte ut sig bredvid mig, somna om! tänkte jag... men så vaknade hon:(
Bara att gå ut o kissa med de båda o sen gick jag in o lade mig igen. Men Fia ville inte sova längre utan bara vände o vred fast jag försökte hålla fast henne o klia så hon skulle komma till ro bredvid mig i mitt duntäcke.
Men då satte jag in henne i buren, har en liten bur står nedanför min säng som hon gillar o alltid åker i när vi åker bil. Men NIX!
Så vid 5.45 gick vi upp:(

Nu två muggar kaffe senare är klockan efter sju, men jag är fortarande trött.... får väl vila middag senare.

Min underbara man höll på o fixade o trixade nästan hela dagen igår med min mailadress. På kvällen fick han äntligen till så jag kunde göra en ifyllnad i ett formulär om vilka e-postadresser jag mailat senast... vet nån vilka e-postadresser folk har? Himlars vad svårt! och vilka ämnen jag skrivit i.... men jag kom ihåg mammas e-post och en till o vilka ämnen rubrikerna hade! Sååå sent sent i går kväll kom svar från hotmail att jag fick tillbaka min e-post!!! Yes!
Så nu har jag två mailadresser min gamla: alsjobergets(att)hotmail.com och så har jag samma men  .se på slutet. HÄRLIGT!!!



                    Hm, en katt bland kaninerna! Han är för social o go min lilla katt:)



                                 Är man stor måste man vara snäll! Bästa storebror:)




Ett kort knäppt förra veckan när vi gick mot Svartsbo, en två kilometer härifrån är det lagom att låta hundarna få ett dopp i ån innan vi vänder o går hem. Det var så pass mycket vatten så Sally fick simma i kopplet. Annars hade hon väl flytit iväg i strömmen:)


Igår em var hovslagaren hit o verkade hästarna. Han är SÅÅ himla duktig o suverän i hanteringen av hästarna.
Nu blev Isa jättefin i hovarna o om ca 6 v. kommer han igen. Det är nog det enda jag inte är nöjd med när hon var utlånad först till hon som skulle köpa henne o sen där hon var på inridning. De hade samma hovslagare o den karln ger jag inte ett lingon för.
Han låter tåna växa alldeles för långt o när Isa kom hem var hon skodd o skon passade inte ens hoven utan var för liten:(
Men nu börjar hon komma tillbaka i form o det är jag glad för!
Norma tog han väldigt lite på för hon hade jag raspat för några veckor sedan o fölis tog han också pytte på mest för hanteringens skull. Maria hjälpte till att hålla henne för hon sprattlade lite först, men sen stod hon jätteduktigt.
Jag brukar lyfta alla hovar varje kväll o så för att hon ska lära sig. Enklare när dom är små o enda chansen för mig att kunna orka hålla emot om hon gör något. Idag ska jag ringa chipmärkaren o bara det är gjort så tror jag dom ska få gå ut på betet med fåren.
Fast jag vet inte.... jag vill gärna ta in dom på nätterna när det är sånt skitväder o massor av knott. Men om det blir lite sommar så kan dom få gå ut på bete en vecka eller så.

Sent igår kväll blev det uppehåll så då gick vi en långtur med hundarna i skogen. Gick vid 20,30 o kom hem nästan en timme senare med fyra väldigt trötta o nöjda hundar. Fia får bärhjälp, hon är ju bara 13 v. så jag vill inte att hon ska gå så långt men roligt att ha henne med. Hon älskar att åka på armen när vi tar upp o bär henne:)

Nej, nu ska jag gå ner o hänga lite tvätt. Lika bra att greja på när man ändå är uppe. Sen ska jag nog ringa Erika o höra om hon blir hemma nåt så ska jag åka dit en sväng.

Ha en fin dag!
Kram Erica

onsdag 11 juli 2012

Jädrans sk....

Go kväll!

Är sur o förbaskad för jag kan inte logga in på min mail:(

Den har blivit hackad på nåt vis så hotmail har spärrat den. Nu måste jag ange lösenordet jag uppgav när jag skaffade min mailadress, för typ 11 år sedan...... Kan ju meddela att mitt minne sviker mig å det grövsta!
Hur fan ska man minnas det???

SÅÅÅ nu måste jag nog skaffa en ny mailadress och om nån vill mig nåt: ring eller sms:a!


Här är en unge i min sista dv.vädurskull för i år. Såå fin! och manteltecknad som jag ville ha och hona! Är verkligen glad över denna tjej o hoppas hon blir fin för hon ska stanna.





Här ligger Fia o Sally o snusar, dom leker massor med varandra o sover tillsammans, såå söta:)




Här är bild på en av mina rosor. Dom är vackra nu, men tyvärr regnar ju de utslagna blommorna sönder på en gång  i detta hellregn.....





Annars knallar det på. Har känt av vädret väldigt nu när det varit sån regnperiod. Leder o muskler värker o strejkar o jag blir så trött :(
Men det är bara att gilla läget o gå o sova när jag kommit från jobbet o sen blir det fix med djuren o en liten prommis med hundarna.
Idag gick vi en lite längre ialla fall o det var sååå skönt!

Ha det gott!
Kram Erica

söndag 8 juli 2012

Söndag morgon...

Tjenix!

Oj vad dessa två dagar gått fort!

Fredagen var vi o kikade på bilen, möttes upp vid Kvarnbacken i Storvik. Vi var lite tidiga så vi hann med att fika och det var himla mysigt att sitta där o bara njuta en stund. Fia var med o hon sköter sig kanon! Hon sov i sin bur hela vägen dit, snäll o glad i kopplet o hälsade på de andra som var där som kom fram o ville hälsa på henne.

Så kom de med bilen... Jag tar det kort: görskitig innuti o trasig klädsel också funkade inte styrservon:(
Idioter!
Så så blev det med det, denna välservade o fina bil enl. annons o när jag pratade med karln.

Därifrån åkte vi vidare in till Sandviken o hälsade på hos brorsorna Berra (ur samma kull) o Teo (ur Sallys första kull) med familj. Vi drack kaffe på altanen o hundarna busade på gräsmattan. Fia är större än Berra o jag blir liiite orolig att jag får en för stor hund...
Men jag hoppas hon håller måttet för utställning för jag vill gärna åka på lite utställningar med henne.
Alltid lika trevligt att umgås med Marie o efter två timmars hundbus tackade vi för oss, då var våra småttingar trötta o vi åkte vidare.
Fia sov hela vägen in till Gävle:)  Vi käkade på Max o hade bilen bredvid så vi hade koll i värmen.
Sen vidare till Biltema mm o handlade lite smått o gott. Jag o Fia stannade kvar ute o vi gick o strosade på gräsmattorna där. Jag kan ju inte påstå att hon sett många bilar direkt... men det fick hon göra nu, men hon bara satte sig o tittade när dom åkte förbi nära o brydde sig inte ett dugg. Hon är riktigt cool!
Hon sov hela vägen hem också o hon gillar verkligen att åka bil.

På kvällen blev det promenad o hundbad. Nicke håller man på att skratta ihjäl sig åt! Han simmar med höga knän i fram så det skvätter upp säkert en meter upp i luften, då skäller han o hugger i vattnet. Han håller på så länge han får... simmar runt runt runt, hugger vatten, skäller o bara njuuter:)

Igår följde jag med Marie o Teo till Alfta på hundutställning. Vi hade tur med vädret o slapp regn när vi var där. Teo fick excellent + ck o gick in i bästa hane, där blev han placerad 3:a med R-cert. Åh, vad glad o stolt jag blev!!! Marie är så duktig att visa honom o Teo är riktigt bra, men sen vet man ju aldrig vad domaren tycker, men igår gillade hon honom:

"Utm. typ, Mkt fint huvud o uttryck. Bra hals, överlinje o svans. Lite lösa armbågar. Mkt välvinklad bak. Bra päls. Rör sig lite löst fram."

Tack för en riktigt trevlig dag Marie o Teo!

Kan ju nämna att jag såg några av aussierna gå förbi..... otroligt vackra men inget jag skulle vilja ha. HUR kan dessa pälsmonster med bernesennenbenstommar orka jobba??? Men så ser man inte så många med dessa linjer i brukset heller.......  Det är verkligen sorgligt för rasen att den delas såpass, tycker jag ialla fall.

På em ringde Lennart. Åh, vad glad jag blev att höra om Märta, sådär så man blir alldeles varm innombords! Dom hade tränat o Märta fixade delningar mm. Lennart är himla duktig o han plockar fram det bästa hos Märta. Han tycker hon är väldigt lätt att träna o han lät såå nöjd med henne. Det värmer!!!

På em. fixade vi här hemma o var ute. Varmt o tryckande... kändes att det var väderomslag på G. Sen vid 16,30-tiden gick strömmen!
Vi hade varit ner till sjön o badat hundarna o när vi kom hem var det strömlöst.... så vi satt här ute på verandan o visste inte vad vi skulle hitta på. Men jag frågade Emil om vi skulle meta. Det ville han så vi letade mask o Mattias stoppade spöna i lådan bak på fyrhjulingen o så åkte vi ner till sjön.
Fiskarna var inte alls på hugget o efter en halvtimme timme åkte vi hem.
Fortfarande ingen el.... hur tråkigt som helst att vara utan ström!
Men så sa vi att vi åker o köper varsin sallad på ICA eller korv på macken o käkar till middag. Men pyttsan! Det var strömlöst i Ockelbo också o allt stängt!

Då åkte vi ner till mina underbara svärföräldrar. Där fixade dom till middag till oss fast dom nyss ätit själva. Vi fick grönsaker grillat på grillen, potatis o falukorv, enkelt men helt underbart gott! Lillemo gjorde även efterrätt, så vi fick kaffe o glass med jordgubbar o banan. Vi hade en jättetrevlig kväll o frammåt 22-tiden for vi hemöver.

Idag är det grått o regnsjukt i luften. Får se vad vi hittar på, jag är sugen att lägga ett spår till Carro ialla fall.

Ha en riktigt fin dag!
Kram Erica

fredag 6 juli 2012

Glad o sorgsen på en gång...

Tjenix!

Har äntligen fått lite datatid... blir så här strax efter 7 på morgonen då jag har släppt ut hästarna o gjort klart stallet o tar min första kopp kaffe.
Annars sitter grabbarna med kompis på alla datorer + att kompisen eller kusin Jocke har en egen dator med:)

Men NU ska jag skriva lite.

Igår var jag till Svärdsjö o mötte upp Lennart. Han har Märtas pappa o hans bror och har pysslat med vallning i många år. En underbart varm människa som är så lugn o trevlig o helt enkelt en sån person det känns som man har kännt i evigheter fast man bara träffats några gånger.
Han har tagit Märta på prov o ska känna av i två veckor. Det kändes så  otroligt bra att just han ville ha Märta!
Jag känner att han är den som verkligen kan plocka fram hennes underbara egenskaper o förvalta henne på bästa sätt.
Samtidigt är man sorgsen för det är så jäkla jobbigt att sälja en hund!

Men eftersom Märta inte går ihop med våra småhundar så har detta beslut vuxit fram under en längre tid för problemen med Märta o Sally började redan i höstas.

Vi har fösökt o hållt dom åtskilda o alltid tänkt på var är den ena när den andra ska ut osv. men det går bara inte i vardagen att ha det så när vi har så pass många hundar o barnen i huset.

Nu önskar jag Lennart varmaste lycka till med min lilla turboråtta o hoppas de trivs ihop. Där får Märta jobba o träna o komma ut på tävling, jag är helt trygg med Lennarts kunskaper o hans sätt att träna o vara med sina hundar. Märta hade inte kunnat hamna bättre än där!

Och Tack Märta, Jag har lärt mig massor o njutit av varenda minut vi tränat tillsammans!!


På väg hem stannade jag o Carro vid en sjö så hon fick bada. Det var så vackert där o jag ville bara stanna o släppa ut tankarna o "bara vara".




Idag ska jag o kolla på en annan bil. Jag är ju inte helt nöjd med min 2-hjulsdrivna bil... så nu ska jag kika på en nästan lika men 4-hjulsdriven. Det är så värdefullt med en 4-hjulsdriven bil när man bor så här på landet o ibland ska dra hästtransport efter. Hoppas den är lika fin som den ser ut!

På vägen hem ska jag stanna till hos Marie o hälsa på!

Nej, nu ska jag ta lite påtår o gå ut o njuta!
Klockan är innan 8 och solen skiner från blå himmel o det är redan så varmt o skönt ute. Rosorna blommar o det doftar så härligt.



Ha en riktigt fin dag!
Kram Erica

söndag 1 juli 2012

Söndag!

Tjenix!

Men OJ vad dagarna går undan!

Har väl inte hänt nåt uppseendeveckande direkt här hemma.

Men jag har varit in på kirurgen o fått min cysta tömd och det känns jätteskönt. Doktorn var supertrevlig o duktig. Uppskattas!

Hon frågade om jag ville ha cystan tömd o det ville jag ju gärna. Trodde jag skulle få en tid i höst typ.... men icke.
Hon kallade på sköterskan som inte kom... tryckte då på larmet! och vips så var sköterskan där. Funkar alltid kanon sa hon med ett leende. Härlig doktor:)

Så tog hon fram en kanyl, spritade halsen på mig o så sa hon att "Nu sticker det till!"
GULP!
Ingen bedövning eller... ?? Sved till sen kändes det att trycket i halsen lättade o så var det klart på en halvminut.
Gick det bra? frågade läkaren. Jaaa, sade jag.
Toppen! sa hon, jag gillar när patienterna överlever!
Helt underbar doktor! :)
Så var det klart o så får jag svar på vätskan om tre v. ca för den skickar dom på koll.

Igår var jag på valltävling i Högbo. Hjälpte till o det är alltid så välordnat o trevligt. När jag gick upp strax efter kl.6 så ÖSTE regnet ner:(
Men när jag kom ner till Högbo strax efter kl.8 så slutade det regna o sen var det faktiskt uppehåll hela dagen. Knott i förbannelse var det där, men det är ju bara att bita ihop o låta dom äta på en.....

Idag har jag fått massor gjort i trädgården o växthuset. Hade fått meddelande att mina gamla väninnor skulle ut på en shoppingresa jag GÄRNA följt med på, men det gick tyvärr inte idag.
Jag väntade på ett telefonsamtal som är väldigt viktigt angående Märta...
Hade annars kunnat följa med till Söderfors med Annika o Erika men sånt är livet o jag hoppas jag kan lura med dom på nån annan utflykt till nån fin handelsträdgård en annan helg.

Allt verkar lösa sig med min underbara lilla turbotoka till det bästa o det värmer mer än nåt annat i hjärtat!

Annars donar jag på med mina djur o barn o hus o jobb o ...... Tja det är väl rätt fullt upp här hemma! :)

Nu har ialla fall My åkt till sin nya familj, ev. kommer hon tillbaka om det inte löser sig vid jobb osv. men det är ingen fara. Men det är otroligt mkt jobb att ha två valpar i huset!
För när dom blivit dryga 8 veckor ska dom ju präglas för livet med diverse saker som de ska läras. Jag vill ju inte att dom präglas tillsammans utan som egna individer så det innebär ju att alla skogsprommisar, träning för utställning, följa matteträning lös mm. mm. måste göras x 2.

Men nu har hon åkt o vi tycker det är jätteskönt med bara en valp i huset,  även om man saknar valparna sååå mycket.
Men alla har helt suveräna hem än en gång och det känns bara HELT UNDERBART i en kennelmammas hjärta!

 Här är det bus!



Mera bus! 



Nu börjar vi bli trötta! 



Nu ska vi nog sova!

Ha det gott!
Kram Erica