Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

torsdag 8 augusti 2013

Lite livstecken!

Jaaaa, så ni vet att jag lever:)

Har blivit vääääldigt långt mellan skrivandet i sommar!

MEN så mycket jag får gjort här hemma när jag inte sitter o plickar vid datorn:)

I går var jag till min väninna Erika o fick Fia trimmad. Hon blev så himla fin!

Gofika på deras altan o en rundtur i trädgården gjorde att man verkligen fick massor av ny energi påfylld.
Ja, deras trädgård är som att besöka en visningsträdgård i en tidning, fast bättre!
Ungefär 160 sorters rosor, massor av klematisar, liljor o jaaaa bara en helt underbar trädgård!!! Fick med mig några plantor som jag ska ge större krukor idag. En chilli som jag ska lägga ut bild på längre fram;) Paprika o physalis med jordgubbssmak. Mmmmmm!

Köpte även hennes begagnade sele o bett till islandshäst. O alla som känner Erika vet att begagnat är nyskick, superfint o nästan oanvänt. Ska bli kul att vänja Sót med sele o sen börja tömköra.
Tack för allt Erika!!!I tisdags var jag med i radion! Gissa om jag blev förvånad när en tjej från P4 ringde på måndagen o undrade om de fick sända från smådjuren hos mig. Tjaaaa, svarade jag. Men jag behöver väl inte vara med....?? JO, sa hon, det är dig jag vill prata med o fråga om djuren! Pust! Men jag tycker om att prata om våra djur, så det går väl ok. Så hon kom på tisdag efter frukost, började sända direkt from 10,30 o var kvar till nästan kl.12!!! Men jag fick massor av fin feedback från folk som lyssnat o tyckte det var så bra, så det var ju himla roligt! Annars är man ju rädd för hur man låter, så det inte är fånigt... Var även med i Annonsbladet samma dag. De uppmärksammade vår fina djurhage: Sigrids Hage o gjorde ett reportage. Hoppas det kommer massor av barn framöver som vill komma o träffa våra djur!


Ja, annars knallar det på. Jag har jobbat mycket när mina kollegor har haft semester. Men nu har Catrin kommit tillbaka o det är roligt o mkt lättare när man har nån fler att dela dagarna med.
Jag är LEDIG över helgen o det känns faktiskt skönt att få mer tid här hemma o för barnen o mina egna djur.
Ska försöka få till kaninburar som ska stå i vedboden. Jag har så många fina ungdjur av Svensk Päls och eftersom rasen är på gränsen till utrotad känns det extra viktigt att spara några för det är fler som frågar efter dem o då känns det lite trist att behöva slakta fina ungdjur pga platsbrist.
Virke är köpt, så det är till att börja såga o bygga!

Ska också hinna städa ur stugan. Mamma kommer hem nästa vecka!
Det ska bli så himla roligt att få träffas, nästan ett år sedan vi sågs o nu lääängtar vi!!!

Nej, ska gå ut o greja o inte sitta här o häcka!

Ha en underbar dag! Det tänker jag ha!
Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar