Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

fredag 15 juni 2012

Fredag...

Tjenixen!

Fy sjutton -jag är tokförkyld!!!

Låg mest igår o vilade, drack te o käkade alvedon. Trodde jag skulle vara piggare idag men icke:(

Onsdag morgon när jag kom ut hade Isa fölat! Ett superfint svart stoföl. LYCKA!
Hon är lite kort i senorna, men det brukar rätta till sig efter några dagar. Isa är jätteduktig o vaktar sin bebis mot allt o alla. Så inte ens jag får in dom på kvällen, hon vägrar! Men hon får väl lugna sig lite o komma till ro.. förra gången höll hon på så ett par dagar o sen blev hon "normal". Bättre att dom är överbeskyddande än dåliga mammor tröstar jag mig med... För jag vill helst ha dem inne i halmad box på natten!


Isa med sin vackra dotter. Hon är svart så namnen jag fundrar över är: Sóta som betyder svart, Snotra som är namn på en alvdrottning, vacker eller Snót som betyder flicka, kvinna.Här är Silverax med en av sina tre ungar. Så duktig mamma fast hon är tre år o hennes första kull.                Här är sv. pälsungarna. 7 st pigga småttingar som Anita är så duktig att sköta.
Här är bild på några gotlandshanar som är lev.klara i dagarna. Mamma Fannie o pappa GusGus.En till bild på mina vackra hästar!

Nej nu ska jag ta min kopp med te o gå o vila igen. Orken finns inte idag:(

Såå roligt ialla fall att mina valpköpare hör av sig o småttingarna sköter sig i sina nya hem. Bara Teo som tycker det är helt onödigt med en lillebror:) Men han vänjer sig nog!

Mimmi i Stockholm är med på allt o hon tar sakerna med ro o sover. Så skönt med trygga valpar som kan koppla av fast dom får hänga med överallt. Jag är såå glad att alla har kanonhem!
Själv har vi sparat Diamond Girl o ska se hur hon utvecklas. Nu vill jag börja träna lite o kikar för fullt på om det ska komma upp nån utställning som man kan anmäla till:)

Ha det gott!
Kram Erica

2 kommentarer:

 1. Krya på dig nu!

  Kram

  Eva o Bea

  SvaraRadera
 2. Marie,Teo och Berra.16 juni 2012 08:13

  Hej! Berra är så himla cool,rätt som det är så bara sover han.Teo sköter sig bra nu,tog ett dygn..Kram Marie

  SvaraRadera