Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

lördag 9 juni 2012

Redan Lööördag!

God morgon!

Oj vad veckan runnit iväg!

Dagarna går undan när mamma är här o man vill njuta av tiden till sammans.

I torsdags var jag till vår vette med småttingarna. Dom sov i buren till vetten och hos vetten o hem igen:) Fick väcka dom o ta upp dom när dom skulle gås igenom o få vaccination o chip. Härligt gäng!

Igår firade vi Emil som fyllde 9 år! Det blev kladdkaka med grädde o jordgubbar o bullar o kakor till em. fikat, sen en rejäl smörgåstårta till middag. Allt enligt hans önskemål:)
Han var lite besviken ett tag för det var bara 4 paket.... men när han fick öppna paketet som de fick ihop (Isac fyller 11 år den 21/6) så blev det roligt igen. Det var ett sånt där till x-boxen som dom kan stå o spela med kroppen -typ... hm så vet ni hur insatt jag är av sånt:) Det hette väl Nintendo Wij? tidigare men detta är nån ny version. Glada blev dom ialla fall!

Idag kommer Sussie o hämtar sin Mimmi (Alsjöbergets Diva Girl) och hon ska bo utanför Stockholm med deras familj som även inkluderar två labrador damer.

I början av nästa vecka kommer Marie o hämtar Berra (Alsjöbergets Double Trouble) som flyttar till Sandviken o storebror Teo (Alsjöbergets Best Commander).
Delicious Girl stannar här tills matte blir ledig längre fram i sommar och Diamnond Girl stannar kvar hos oss. Blir fullt upp med andra ord!!!

Själv är jag rätt trött o sliten nu, men jag hoppas det ska bli bättre när jag fått ordna upp allt med cystan i halsen på sköldkörteln.

Tur man har vänner ikring sig som håller en uppe när man är nere.... och det är så sant som sägs att i medgång står alla vid ens sida, men det är först när det går emot som man märker vilka som står kvar.

Nu kommer en bildboom eftersom det var glest med kort knäppt när min mobil var ute o reste. Tack underbara Sussanne för att du fixade så den fick en bra resa hem igen!!!

 Våra godbitar: Emil o "Fia"


 Mamma fixar middag med publik:) Berra ser upp till storebror Nicke! Trött Berra!Trött Mimmi hittade en plats bredvid Carro! Lunch ute! Emils födelsedagsfika! Nästan hela Gänget!


Ha en fin dag!
Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar