Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

lördag 4 maj 2013

Lööördag!

Tjenixen!

Hm, det blir inte så mkt datortid nu när det är vår o jag jobbar mer o har längre restid... Men nu ska jag skriva några rader!Jaha, det går inte att rotera bilden.... ni får väl vicka på huvudet eller vända på skärmen då:)

Sånt här pysslar jag med på mitt jobb:)

Såg att "min" get var lite konstig i förgår. Hon gick för sig själv o hennes fjolårskilling var inte med. De två brukar vara som ler o långhalm annars! Hade koll på henne under dagen o bad min chef titta till henne innan han slutade. Fick sms att det var lugnt men nåt var på G.
Skjutsade Emil till fotbollsträningen o åkte ner till Högbo så jag var där till 18-tiden. Hon såg lugn ut, men var inne i gethuset o rätt som det var så krafsade hon men sen stod hon o idisslade igen. Så höll hon på o jag var lite tveksam om jag skulle stanna o hur länge?
Stängde in henne i box o gav massor av hö o hängde in en vattenhink. Stod o iaktog henne men detta beteende fortsatte, så det kändes som att det kunde dröja... Vid 21 så åkte jag hem. Gick upp med Mattias halv fem o åkte så jag var i Högbo ungefär 5,30, då stod denna lilla tjej där!
Hon var halvtorr o på benen, så hon var nog född tidigt på morgonen, kanske max en timme innan jag kom. Så söt!
Hennes fjolårskilling föddes när det var frost o kallt vid första snön så hon heter Snövit, tror denna ska få heta Vitsippa. För nu står vitsipporna i blom utanför hagen.

Jag hade jour idag också. Så underbart vackert i Högbo så det är en fröjd att åka till jobbet!

Efter djuren var klara o jag hade låst upp Uddstugan o Styrbjörns stuga så for jag ner till
Dollar Store. Hittade massor av fina grejor!
Köpte 4 st sink amplar, en sink kruka med rotting som var avlång o jag ska ha på utebordet och sink hjärtan att ha värmeljus i, också till utebordet tänkte jag. Spelkulor till grabbarna och en massa annat "bra att ha" som tuggben osv.

Därifrån till Bärnö. Där träffade jag på en kär gammal vän: Erika! Roligt att ses:) Jag handlade blommor till amplarna, det blev en hel del blommor innan jag kom därifrån. Men eftersom amplarna var så billiga kunde jag shoppa loss med fina blommor!

Nu är det grått o trist ute så jag tror jag ska baka lite. Mysigt att göra sånt en grå dag!

Ha det gott!
Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar