Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

lördag 5 maj 2012

Bästa Bea!

Go kväll!

Idag har snöblandat regn vräkt ner till o från HELA dagen, men nu har det äntligen spruckit upp. Så i morgon, kanske, kanske vi får lite bättre väder!?
Alsjöbergets Beauty By North "Bea"Idag var matte Eva o Bea på utställning i Piteå -terrierspecialen och fick excellent o CK!

Vi är såå stolta och glada över "vår" tjej! Ni är superduktiga o Varmaste Grattiset från oss!!!

Bea o hennes syskon är ju mer än halvsyskon till gänget i valplådan eftersom B-kullens pappa Chefen  är son till Capone som är pappa till D-kullen.
Vi hoppas mycket på denna kull också och jag vill så gärna spara en tik.... det vill grabbarna med såklart, men vi har inte övertalat husse helt än.. :) Vi får väl se hur dom utvecklas.

Idag var min svägerska hit o hade fotvård på alla hästarna. Nu är dom jättefina! Det är bara Isa som har lite knepiga framhovar, så jag ska låta svägerskans hovslagare som är utbildad o även specialskor få titta på henne nästa gång han ska till dom. Då är det lättare för Maria att hålla efter henne sen.

Hästarna gillade att få komma in på förmiddagen o vila i boxarna. Det är görblött ute. Ska gå o ta in dem nu snart o göra kväller i stallet.

Ha en fortsatt fin lördagkväll!
Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar