Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

tisdag 21 december 2010

Tisdag kväll... -o kallt som vanligt!

Är man stor måste man vara snäll! Coffee gillar värmen från Carro han:)
Där sticker en julkula.......
Här är en julkula till på väg att få fötter......
Tjenix!
Såå seg i kroppen i morse. Varje led o muskel var i strejk o det är verkligen tungt! Fick upp grabbarna o sen ut valparna o hästarna o sen in o tog värktablett o antiinflammatoriskt:(
Skjutsade iväg grabbarna till skolan o sen till jobbet. Bara att inse att det var ingen idé, så vi drack kaffe o sen sjukskrev jag mig.
Svägerskan kom förbi på kaffe o pratstund, sen blev det att vila. Fick ialla fall kraft att gå ut o elda o tog med "attiraljer" för julfotografering.
Tja, med hopp om att få med hundarna, alla 4:a på bild, hm var väl liiite optimistiskt. Men ok, knäpper väl på Carro o Sally då... Slängde ut lite julkulor framför dom för att få lite fint med o rosett på Carro. Hann bara få upp kameran så vips stack en frussen Sally... Hann få ett kort då Carro tittade bort, sen försvann två julkulor in under min bil.... Jaaa tur att Carro så snällt satt där i kylan, -15 ute. Så det blev några kort på henne o några med nån del från nån valp oxå:) Så de bilderna där det blev något så när bra kort var det bara tre julkulor kvar i bild... resten hade sprungit iväg!
Mockade o vattnade fåren o fixade kaninerna innan det var dax att gå in o vila igen. Så denna dag har varit jobbig o seg, hoppas på en bättre i morgon!
Ha det gott!
Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar