Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

fredag 13 april 2012

Rapport från valplådan dag 1

God morgon!

Natten har varit lugn o jag hade sovmorgon idag. Sally är såå himla duktig mamma o endast en gång hörde jag en valp pipa protesterande så jag tände o kollade. Den hade förirrat sig o letade mamma i hörnet, så med byte av riktning så fann den tutten o sen var det lugnt igen.

Sally har en snabb kiss o matpaus!
Splitface tiken närmast, sen hanen o längst bort tik med mörkt ansikte o vit nos, mest färgade tiken ligger underst. 


Splitface tiken! 


Myyys! 


Killens söta tass o rumpa:) 


Hela gänget!


Jag är så otroligt glad över en såå fin kull!

Sally är ju rutinerad nu o så himla duktig mamma. Hon var ut snabbt, snabbt i morse o åt med raketfart o sen raketfart tillbaka till valplådan, men hoppar i den så lugnt o sansat o tittar var valparna är innan hon hoppar i o lägger sig så varsamt. Man blir alldeles varm när man ser sådana modersinstinkter!


I förrgår hade jag lyckan att få träffa underbara Bea med familj! Dom bor ju ända uppe i Älvsbyn men hade nu vägarna förbi o gjorde sig besväret o kom till Granngården så vi kunde träffas en stund i regnet. Åh, vilka underbara människor o vad fin Bea är! Tack snälla för att ni kom förbi så vi kunde ses en stund!
Tyvärr vill jag ju inte bjuda hem dem när det var så nära till valpning o de är otroligt förstående. Nu bakade jag bullar iförrgår kväll så det ska finnas i frysen om nån valpsugen kommer förbi:)
Men än på en vecka vill vi inte ha främmande, det ska vara lugnt för Sallys skull nu ett tag, men sen är ni som vill välkomna!

Nu är Emil valpvakt så jag ska gå ut o fixa hästarna. Emil är såå duktig o tycker det är jätteroligt med valpar! Skönt att han så gärna vill hjälpa till, för jag behöver ju smita ut o ta hand om de andra djuren också.
Mattias jobbar fm o hela helgen fm 12-timmarsskift, men jag ska leta upp nåt gott ur frysen så vi kan ha en god middag i kväll o fira våra nya små familjemedlemmar.

Ha en underbar fredag!
Kram Erica

2 kommentarer:

 1. Nöjet var nog lika stort för oss...

  Både Bea och vi var så glada över att få träffa fina du, Erica!

  Lycka till med småttingarna!

  Kram från Bea m. familj

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis Erica till goa Sallyvalpar. Att Sally är en duktig mamma är jag INTE förvånad över. Så härlig tik!!!

   Kram från mig i granngården

   Radera