Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

torsdag 19 april 2012

Torsdag kväll...

Tjenix!

Idag har vi haft en riktig myysdag!

Så skönt att fippla på med lite utepyssel med mannen i mitt liv!

Jag tog bort staketet mellan skogshagarna till hästarna idag, så nu har dom lite mer att gå på. Lite grönt hade kommit upp i den hagen för den har nog inte användts på ett år minst, så nu går dom o äter rent på allt som kommit upp:)
Irma är såld o köparen har betalat in handpenning idag. Känns såå bra i magen! Hon ska bli avelssto o gå med fler shettisar o hon är ju en supermamma så hon kommer att få ett toppenhem där. Glad!

Fixade lite med kaninerna o har grejat på ute mest. När jag var trött fixade Mattias kaffe o macka på altanen. Lyxigt att bara sitta o njuta i solen o så kom han ut med god macka till kaffet!

Valparna är ljuvliga!
Åh, vad jag älskar att myysa med dom!!!

Dom är så himla fina alla fyra. Splitface tjejen som ser lite "tokig" ut i sin teckning är jättecharmig nu när hon växer till sig i färgerna. Hanen har väldigt bred bläs nu, men han är färgad över ögonen o han kommer att bli skitsnygg! De andra två tjejerna är jämnt o fint tecknade o såå fina.


Hela gänget! Fr v. killen, splitfacetik, mörka tiken o färgade tiken. 


Sööötisar! Hanen med huvudet hit.


Mörka tiken till v. o färgade tiken till hö. Splitfacetikens vita sidaIgår var Kerstin hit o tittade på småttingarna. Dom ska ju ha en tik o de bor ju så nära så det måste vara roligt att kunna följa dom från start. Nästa helg kommer de blivande valpköparna från Stockholm o kikar också hoppas jag att "Sandvikarna" kommer upp snart oxå!
Endast en tjej är otingad nu och jag är jättesugen på att behålla en tik själv. Men vi får se vad/om det hör av sig nån om henne... vill inte bestämma något än och det dröjer ju innan dom är lev.klara så det känns väldigt lugnt.

Nu ska jag ta en liten prommis med hundarna. Carro har åkt ner till svärföräldrarna o ska bo där ett tag. Roligt att de vill rå om henne lite, hon är en sån underbar hund. Tomt är det här hemma utan henne förstås, men valparna tar tid så....

Kram Erica

2 kommentarer:

  1. Vilken tik är inte tingad? :)

    SvaraRadera
  2. Det bestäms inte än vilka som får vilken valp, måste se hur de utvecklar personligheter o även exteriört innan jag bestämmer hur de passar sina blivande familjer.

    Kram Erica

    SvaraRadera