Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

torsdag 26 april 2012

Trist torsdag...

Tjenix!

Fy vilken trist morgon att vakna till, grått o regn:(

Får se till att fylla dagen med saker som förgyller istället!

Igår gick jag en timme med Märta o Nicke efter jobbet, fast jag var såå trött o hade värk. Tog en halv stark värktablett så gick det. Det var helt underbart ute o solen lyste, vindstilla o vitsipporna lös upp dikeskanterna. Jag älskar våren!


Hade godis med i fickan o tränade lite lydnad med Märta o Nicke fick leta godis i blåbärsriset. Båda var jättetrötta o nöjda när vi kom hem. Själv satt jag ute i solen o tog en proteindrink till lunch.... Fy bubblans vad det inte smakar gott. Satt där o slumrade till fåglarnas kvitter tills Mattias o grabbarna kom hem. Sen gick jag in o lade mig o sov en timme. Kände av kroppen så väldigt:(
Men med dagens väder så förstår jag varför jag var så igår.


Igår kväll gick vi bort till beteshagen o kollade stängsel. Fy vilket jobb det är med 5-trådigt viltstängsel till fåren! Vet inte om vi orkar ha kvar så mycket mark o fixa stängsel varje år. Tror det blir minskning av fåren! Det är sånt otroligt jobb varje vår för Mattias, jag orkar ju inte alls fixa staket utan är bara med o bryter bort nån slykvis osv... Vi ska tänka igenom hur vi ska göra till nästa år.

Kaninerna är allt bra med. Jag älskar att gå ut i stallet o fixa o dona. Det blev himla bra med nya kaninburarna. Fräsht o lättskött!


 Bebisarna är enklast att få bra kort på när dom sover:) Ingrid har fått kycklingar! Hoppas en lavendelfärgad är en höna!!!Nej, nu ska jag dra upp grabbarna ur sängen. De skulle åka buss i morse för jag är ledig o ville inte skjutsa då. Men eftersom det regnar så fick dom sova vidare o så skjutsar jag o åker o handlar på samma sväng. Skönt för dom med sovmorgon!

Ska gå o snusa på småttingarna också! Mmmmmm vad ljuvliga dom är nu när dom öppnat ögonen! Har bilder i telefon men hittar inte sladden så jag kan ladda ner, så det blir bilder senare. Ljuvliga småknott är dom!!!

Ha en underbar dag!
Själv ska jag förgylla den med ett fikabesök hos en väninna o sen träna Märta.

Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar