Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

tisdag 19 februari 2013

Näst sista dagen...

på jobbet!

Kändes lite konstigt när jag började tänka på det. Tänkt att jag efter nästan 3 år ska sluta hos Kurt o Siw. Känns vemodigt, men också bra, bra att ha fått ett sånt drömjobb.
Ser verkligen fram mot detta!

Igår hade jag besök. En så underbar familj som var hit hösten -11 o köpte kaniner av mig. Då såg hon Norma som föl här i hagen. Nu för ett tag sedan när jag lade ut en bild på fb på hästarna så hörde hon av sig o undrade om det var den lilla fölungen. Jovisst skrev jag och hon är till salu!

Så nu har vi skrivit lite fram o tillbaka om Norma o dom ville gärna komma o hälsa på. Så igår kom dom o hälsade på mig o Norma.
Blev bestämt att dom ska köpa henne men får ha henne på prov så allt känns bra för dom. Det känns otroligt bra att lilla Norma hamnar just där för hon får ett toppenhem!

I söndags var det årsmöte på klubben (Bruks). Alltid lika trevligt! Tre olika tårtor hade Lennart o Britt-Marie bakat, mums! Anna hade sina goda kakor med också, måste få recept på dom. Supergott!!!
Jag o Carro tävlade ju bara två tävlingar förra året, högre spår o blev godkända, men det räckte till för att bli placerad 2:a som Årets Brukshund -roligt!


Tror jag ska gå ut med hundarna en sväng nu. Det är kallt o blåsigt idag, men klär man sig så går det bra. Dom är tossiga o dryga..... Carro o Sally löper, Fia byter päls o fäller enormt men Nicke är sitt vanliga galna jag. Trist när vi inte kan åka o träna i ridhuset med dessa löptjejer... men vi tränar på här hemma.

Ha en underbar dag!
Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar