Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

fredag 14 maj 2010

Fredag kväll...

Tjenix!
Igår lade jag ett spår till Carro. Det var ca 5-600 m med 6+slut, fick ligga rätt precis 80 min. Upptaget gick bra o sen spårade hon riktigt fint. Bra markeringar på alla utom två, där nosade o snurrade hon men gav upp o fortsatte utan att liggmarkera... Men hade det varit tävling så hade jag sett dessa pinnar ändå, så det känns OK. Tränade skall o det gick riktigt bra. Känns så roligt att hon jobbar så bra både i spår o lydnad.
På kvällen var vi upp till bruks. Jag kände mig inte så bra i kroppen o när vi var på väg dit började det spöregna! Tog en fika för att se om regnet skulle ge sig, men icke. Så det blev tyvärr ingen träning, vill inte påfresta min kropp med att gå ut o träna i regn o bli stel o få ännu mer värk.... Men idag när jag o Emil varit o handlat så stannade vi på bruks o jag tränade igenom Carro. Hon gick riktigt bra förutom krypet. Efter dagens hällregn tyckte hon det var lite väl blött att krypa. Jag förstår henne....
Sen har jag bara legat resten av eftermiddagen. Så himla dålig i lederna så jag orkar ingenting. Men så blev det tal om höns.... Så jag var o hämtade ett gäng fd. produktionshönor på ett hönseri. Det var bråttom för de skulle tömma det ikväll o hade redan börjat städa ur när jag ringde. Det blev snabba ryck att leta upp lådor o burar o dit med raketfart. Så nu bor det ett gäng halvnakna o lite blöta... damer i hönshuset. Men jag ska bara ha 4 st, resten är till en annan. Hon hade inte möjlighet att hämta ikväll med sån kort varsel, så de får mat o husrum här tillsvidare.
Ericas Bed and Breakfast för höns:)
Hoppas att de vi ska ha ger oss lite fina ägg i gengäld. Tror de blir fina rätt fort o toppenbra värperskor är de ju.
Nix, nu ska jag ta in hästarna o krypa till kojs. I morgon bitti ska jag vara på bruks o hjälpa till på tävling.
Kram Erica

1 kommentar:

  1. Tusen tack för hjälpen Erica = ))))
    Hoppas hönsen är ett gäng snälla damer som inte ställer till besvär för dig = )

    Kram Lena

    SvaraRadera