Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

måndag 19 juli 2010

Vilken helg!

Tjenix!
Igår var jag åter till Alfta på utställning. Nu var det Carros tur att få visa sig i "vänstervarvet"! Hon skötte sig jättefint o det resuleterade i 1-1, Ck, Cert o BIM!!! Åh, vilken glädje! Hanen hon blev slagen av i BIR:et var en riktigt fin hane, grattis till dem. Att Carro skulle få Cert hade jag aldrig vågat hoppas på. Hon har faktiskt växt till sig, men i utställning vill de ju ha hundar som mer ser ut som "välpälsade mini Sankt Bernards" ... Men att hon är bra o korrekt byggd visste jag, men det är ju inte alltid som domarna har samma åsikt:)
En jättetrevlig dag hade vi o tack Anna för sällskapet. Vi var några som huserade i två tält o det är så himla trevligt när man kan kika på hundar o prata. Tack oxå till "grannars" Ann-Sofie o Christer, vi fick låna deras tält. Supersnällt!
Tack Anna o Marie för att ni tog fina kort under dagen. Visar några här som Marie knäppt, fick inte ner Annas, så jag ska titta vad som felas på dem.
Ikväll drar vi till Falun för att köpa en hundgård! Blir toppen så man kan ha hundarna där om man ska iväg när det är varmt ute. Det är liksom en sån här sommar som man saknar en hundgård. Så blir det regn resten av sommaren så vet ni varför! :)
Ha det gott!
Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar