Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

lördag 17 juli 2010

Lördag 17/7

Gokväll!
Idag var vi till Alfta o ställde Sally o Bea. Först ut var det Bea. Hon skötte sig jättfint o fick 1:a o HP samt blev bästa tikvalp! Mot hanen vann hon också så hon blev BIR valp!!! Åh, vad glad vi blev:)
Domaren Diane Anderson:
"Kraftig bra byggd tik. fin benst. Harm. vinklad. Mkt bra bröst. Kraft. huvd. Aning mörk ögon önsk. Utm. förbröst. Fria rörels. fr. alla sidor. Borde ha en mkt lovande framtid."
1 HP-1 Bästa Valp!
Sen var det Sallys tur. Jag försökte få Linda på Raaw att visa henne, men hon gick faktiskt bättre med mig i snöret. Men tusen tack Linda för att du fixade henne o gav mig jättebra tips! Sally skötte sig jättebra i ringen o på bordet, men domaren gillade INTE släta JR..... så Sally åkte ut med en 3:a..... Det tycker jag inte att hon är värd, men så blev det idag... Bättre tur nästa gång? Roligt var ialla fall att Linda o Dennis hade Capone med så man fick träffa honom. Himla fin! Även hans tikvalp Humlan var med, såå himla söt!!!
När jag kom ur ringen med Sally var Emil inge pigg. Han kräktes till o med så det var bara att skynda med att hälla vatten i nacken o huvudet på honom. Det var den enorma värmen som han inte pallade med idag. Gokillen vår! Så tyvärr blev det att vi fick åka hem o skippa finalen med Bea. Men jag är såå himla nöjd med dagen!!! Och tänk, Mattias följde med -kors itaket! :)
Ett stopp blev det i Bollnäs på vägen hem. Käkade på Max o var sen in på Rusta o köpte en liten Pool till grabbarna. Kan behövas i denna värme!
Nu har jag packat om väskan, badat o fönat Carro... Ska vara hos Anna innan kl.8.
I morgon bär det av till Alfta igen! :=)
Ha det gott!
Kram Erica

2 kommentarer:

  1. Men du ! Där bortanför poolen kan du ju ha hur lång rabatt som helst,med armeringsmatta som bakgrund..vill ni kan ni ju bygga land ovan mark dessutom.Har ni inte några slipers som ligger eller gamla telestolpar .

    /Erika

    SvaraRadera