Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

måndag 23 augusti 2010

Måndag morgon!

Snygga Ålli bor i rymmningssäker bur igen!
Halloj!
Idag är man tillbaka igen!
Gårdagen tillbringade jag i sängen med neddragna rullgardiner o tyst. Däckad i migrän! Fast jag käkade Eeze ville det inte ge med sig:(
Frammåt 19 tiden var jag upp o fick i mig lite fil, sen var det tillbaka i sängen. Konstigt att man kan sova en hel natt o vakna kl.6 när man varit däckad hela dagen innan. Men idag är en ny dag, huvudvärken borta som skönt är. Trött o seg är jag o liksom urlakad i kroppen, så jag är hemma idag o jobbar fler timmar sen istället. Skönt när man har ett jobb där man kan lägga timmarna som man vill.
Ska nog pyssla klart med mitt rosland idag. Mattias fick upp spaljén i fredags o på lördag morgon innan brukstävlingarna så planterade jag en klematis o två rosor. Har en till ros som ska ner o skulle vilja köpa en till klematis i vitt o ha där.
Agnez min fw hona har fått flytta in i sommarhönsgården. Ålli bara smet, så jag provade med Agnez o hon trivs o har inga smitningsplaner -än ialla fall:) Jag har ju gärna en kanin där inne nu när kycklingarna blivit stora o bor i hönshuset. Det är ju härligt för en kanin att ha dessa ytor att skutta på! Massor av gräs är det där oxå.
Ha en fin dag!
Kram Erica

1 kommentar: