Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

fredag 13 augusti 2010

Också var det fredag:)

Tjenix!
Oj, vad fullt upp det varit denna vecka! Börjar väl från början:
I tisdags kom Steffi o Teo med mattar hit o vi tränade lite inför utställning. De har båda anmälts till Högbo, ska bli spännade att få höra deras första off. resultat! Bägge är ivriga o blir såå fulla av förväntan när det är nåt på G. Men de fick varva ner en stund o sedan tränade vi lite hur man går o ställer upp hundarna. Jag är inte så duktig på vänstervarvsbiten.. men tipsade om det jag kan, så gott jag kan:) Sen avslutade vi med fika på altanen. Ska träffas nästa vecka igen, då på onsdagen. Nån fler som vill komma? Ni är varmt välkomna!!
När de åkt så hoppade jag in i duschen o sen for vi upp o firade Anna som fyllde 15 år! Gott fika o plockmat var ju bara såå gott! Jag o Maria tog ett varsitt glas vitt till o det var inte illa det heller:)
Onsdagen var det först jobb o sen kom ett trevligt par från Borlänge hit för att träffa Sally. De är valpspekulanter o ville såklart träffa blivande mamman. De var himla trevliga o det blev massor av prat om ditt o datt samt fika såklart. Där får förhoppningsvis en av valparna ett toppenhem!
Sen var det mat o ombyte till hundkläder o dra iväg till Sandvikens BK för träning där. En riktigt trevlig kväll med härliga träningskamrater! Carro gick bra o Bea lika så. Carro finslipar jag mest o Bea är det "back to basic" som gäller. Men det är roligt att lära in moment på henne, eller mer grunder till moment. Hon ääääälskar köttbullar o har jag inte riktigt gott godis så har hon hellre nosen i backen o gör som hon själv vill..... Väldigt egensinnig o självsäker dam är hon! Men som med karlar är ju rottisar: Vägen till deras hjärta går genom magen, så nu har husse köpt köttbullar som jag kan träna henne med. -Frys ner dom annars äter nog jag upp dem, sade han!:)
Ja, sen torsdagen var det oxå jobb o sen pyssel här hemma. Riktigt trött har jag varit efter jobbet denna vecka. Det är uppröjning a det grövsta i bokföringen på jobbet o det är himla drygt åt skallen att sitta så koncentrerad hela tiden. Även axeln känns.... :(
Sen har det blivit mer timmar än min kropp orkar, hade tänkt ta nån dag ledigt, men det är så himla mycket att göra så jag lär ta det sen...
Träffades strax efter 17 på klubben för skott träning i går kväll. Mattias var med o skjöt, toppen! Det kunde han göra fler gånger sa hen, så det var ju himla bra. Carro fick äntligen en platsliggning med skott, det var läänge sen. Även Hope o Xit låg plats så vi var några. Carro ligger så lugnt fast det var så länge sen vi tränade skott, så det känns tryggt. Sen var jag mottagare på budföring med skott till Hope o Xit. Sist fick Bea testa budföring, allra första gången, men utan skott. Snälla Marie var mottagare o det gick jättebra. Körde igenom Carro i fritt följ, frammåtsändande, skall, hopp o inkallning. Allt gick bra o vi nöter vidare. Kl.19 var det dax för medlemsmöte o vi var "närmast sörjande" som vanligt som var där:) Jag fick vår fina pokal för Christinas minnespris o pokalen som ska stå på klubben var oxå ingraverad. Jättefina!!!
Idag har jag jobbat, sen mockat en liten bit i vindskyddet o hängt tvätt. Har vattnat lite, tänk att det är massor av tomater på G nu. Åh, vad gott det är att plocka in olika sorter o bara äta dem rumsvarma till frukostmackan, lunchen o middagen. Chillin är också klar, ska nog leta recept på nån god tomatsås som man kan göra o frysa in.
Nu ska jag fixa kaffe tills Mattias kommer hem. Ikväll blir det grillat! Fick marinerade kycklingfileér av Siw, gott! I morgon ska jag göra älgbiffar! Snälla Kurt kom med älgfärs till mig. Han är toppen! Ja, jag är tacksam att ha såna arbetsgivare kan jag säga. Trivs kanon med mitt jobb o dem!
Nix, nu blir det kaffe!!! Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar