Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

onsdag 25 augusti 2010

Nu är onsdagen oxå slut!

Isas föl växer så det knakar.... Nu börjar fölpälsen att fläckvis gå bort o ny mörkfuxfärg syns under. Velar fortfarande med namn, nu lutar det att hon får heta Sól från Alsjöberget.
Den här vackra Klematisen hittade jag på Mobackes för halva priset. Den är inte härdig här, så den får bo i lillstugan i vinter. Såå vacker ljuslila färg med sina "ögonfransar" i mitten!
Go kväll!
Igår var det jobb o sen kom bästa Annika förbi på en fika. Mattias hade köpt kladdkaka, inte illa till kaffet:)
Massor av hundprat o bollande av ideér angående aussies. Väldigt trevligt! Annika har anm. till Ljusdal o vi ska åka tillsammans upp. Ska bli jätteroligt. Då har man nån att prata med o dela dagen med o det är ju alltid mycket roligare.
Idag efter jobbet åkte jag en sväng till klubben o tränade igenom Carro. Tycker hon går bra nu, hoppas domarna tycker lika när det är tävlingsdax:)
Jag körde igenom högre momenten o när vi skulle åka kom Lennart så då blev det att stanna för platsliggning med skott. Kanon! Carro ligger så lugnt o fint, men det är ju skönt att få träna det lite då o då.
Sen var det hem o fixa lunch till Isac som är hemma o är förkyld. Sen ut o trampa upp en uppletanderuta o lade 6 föremål. Fick ligga ett tag o Sally var med o rantade så den blev upptrampad av hund oxå. Carro fixade in 5 föremål bra, men en strumpa tog hon upp två gånger o släppte:( men till sist tog hon in den rackarns strumpan oxå!
Ikväll blev det en prommis ner till åkern. Känner av höften lite nu när jag gått längre två dagar. Så en dag med kortare promenad är nog bra så jag får vila lite.
Nu blir det en dusch o sängen. Ny dag i morgon o träningskväll på bruks igen.
Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar