Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

måndag 14 februari 2011

F-n vad kallt!

Sally hade det jobbigt med all snö, bitvis syntes hon inte i våra fotspår!
Fyra brunvita busar i snön! Tokigast var min:) Stackars Ture har nog tinitus efter Carros skall i öronen i försök att få fart på honom.
Goa Berra hade stenkoll på kärestan Sally o här trampade han spår till henne:)
Tjenix!
I morse när man kikade på termometern visade den på -18,8, brrrrrr!
Det var bara att klä sig ordentligt när hästarna skulle ut. Grabbarna fick också ordentligt med kläder på idag.
Mitt på dagen var det såå vackert ute (bara -14...) o jag var bara tvungen att ta en prommis med hundarna. Täckbyxor o tjocka kaninmössan på! Hurtta täcket på Sally o så gick vi. Kom förbi grannen så undrade hon om vi skulle gå tillsammans. Gärna!
Så vi vände o gick förbi vid oss, pulsade! ca 1 km genom skogen ner till skoterleden o följde skoterleden ca 1 km innan vi vände. En underbar prommis! Bitvis trampade man genom så det nådde upp till midjan! Men höll man sig på skoterspåret som var nån stans därunder, så var det bara till knäna:)
Sally hade det kämpigt, men hon är ju terrier o gav inte upp. Berra blev såå kär o gick o snusade henne i nacken. Inte uppskattat av Sally.... på vägen hem blev även Wille kär i Sally o gick hack i häl på henne, dom är för söta våra 4-beningar.
Ja, det blev en härlig o svettig prommis på ungefär en timme. Våra 5 hundar for som tokar o till o med Carro var rätt nöjd när vi kom hem. Då hade hon busat slut på alla Ann-Sofies hundar:)
Tack för en underbar prommis o för de vackra bilderna!
Nästa gång ska vi ta med kaffe o fika nån stans efter skoterleden.
Em. fika med hjärtechoklad o kaffe!
Kram på Alla hjärtans Dag!
//Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar