Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

fredag 16 mars 2012

Blev en följetång detta....

Ska strax åka till vetten med Nicke igen:(

Han blev kastrerad förra torsdagen. I går var vi tillbaka o fick sy igen för stygnen hade gått upp... Nu har två stygn gått upp igen så vi måste tillbaka idag igen, dessutom ser det varigt ut:(

Stackars lilla vovven! Skitdryg blir han också när han är understimulerad....

Tjejjerna fick en prommis ialla fall på förmiddagen och lite lydnadsträning. Men när jag måste ha ögonen på "trattmannen" blir det inte mycket gjort över huvud taget här hemma...

Tur vi har världens bästa veterinär o bara 3-4 km dit.

Sådde ialla fall mer tomater igår. Var upp till Mobackes igår fm och där hade dom Black Russian som jag letat efter! Så nu är de sådda samt en gul sort, en randig sort, en biff, coctailtomat, olivade och en till. Två sorters chilli och en minigurka är också på G. Spännande med vår!

Mindre spännande är att jag, stallet o allt kring hästarna är fullt i hår.... Gud vad Isa fäller!!!
Och inne är det grus, grus och åter grus! 16 tassar tar in en hel del smuts!
Snabeldraken har högsäsong!!!
MEN det är ju ett säkert vårtecken:)

Trevlig helg!
Kram Erica

3 kommentarer:

  1. Men fy så jobbigt att stygnen går upp. Stackars Nicke! Vad du är härlig som pysslar och grejar med blommor och frön. Låter så hemtrevligt och mysigt.
    Tack för snälla ord i min blogg.
    KRAM och trevlig helg! <3

    SvaraRadera
  2. OM det möjligen är till någon tröst, så är det förmodligen lika grusigt här hemma och Freja fäller också enormt.Nu måste ju jag åka bil till stallet och du vet vägen dit........-Jaaaa, behöver jag säga att Björne jobbar mer än heltid med att hålla den vita bilen vit ;)
    Åh jag vill också åka till Mobackes,hoppas jag kan få till en tur dit.Stället är ju underbart och dessutom väldigt trevlig personal.

    /Erika

    SvaraRadera
  3. Stackars Nicke! Tratten är väl också ganska besvärlig kan jag tänka mig. Hoppas att han mår bra snart igen!

    Vad gäller tomaterna så har jag insett att de jag köper på affären är väldigt billiga... Dels mognar mina så sent och dessutom behöver dom vattnas så mycket att jag inte ids längre. Men kul att du inte ger upp...de egenodlade är ju, ärligt talat, mycket godare! Däremot har jag sått en massa sommarblommor och väntar med spänning på vad som skall komma upp i sålådorna :-)

    Bea mår mycket bra och är så klok och snäll. Hon skall ställas ut den 5 maj i Piteå (SvTek). Håll tummarna!

    Kram/Eva

    SvaraRadera