Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

lördag 18 augusti 2012

Hunddag!

Tjenixen!

Enda tiden att få sitta i lugn o ro med full uppkoppling på internet är på morgonen:)

Kvällarna sitter grabbarna på sina spel o chattar på skype o blir galna när jag bloggar, för när jag laddar upp bilder laggar det för dom på deras datorer.
I-landsproblem!

Igår fm. tog jag Carro o Fia o åkte ut i skogen. Lade ett spår till Carro som var ca 600 m långt med 6+slut.
Sen åkte vi en liten bit till stället vi brukar parkera när vi går i skogen. Gick en fin skogsprommis på drygt 3 km i rask takt med dom. Det var riktigt klibbigt o varmt o svarta moln drog ihop sig... men vi klarade oss utan regn bara några få droppar kom på oss.
När vi kom till bilen igen vattnade jag vovvarna o satt o pustade i bilen en stund o bara njöt för det var en sån där skön känsla, nöjd i kroppen o fint väder. Älskar att vara i skogen!

Spåret låg 75 min och det var rätt mossig terräng o stenigt som rullstensås under.

Påsläppet var klockrent, sen spårade hon superbra hela vägen. Liggmarkerade alla pinnar utom en. Där hann jag inte se om hon doppade ner nosen heller, för jag höll på att vricka fötterna av mig o vinglade på o tittade var jag gick o så noterade jag bara att "fan där missade hon nog apporten".... så jag vet inte varför hon missade.
Men hela spåret gick hon jättebra o en spetsvinkel hade jag lagt o den gick hon jättefint i spårkärnan. En vinkel ringade hon i, men det gör hon ofta o jag ser det inte som en nackdel utan bra att hon kollar av.

Väldigt nöjd med dagens jobb!

Sen vattnade jag Carro o så fick Fia komma ut o vi gick o plockade lite blåbär innan vi åkte hem o käkade lunch.
Såhär kan det se ut när vi vilar:)Fixade lite här hemma men gick sen o lade mig en stund. Var väldigt trött i kroppen efter skogen.
Fick så ett SMS att några skulle träna på klubben kl.17.
Fram med nya köttbullar o så åkte vi till klubben!

Tränade lite fritt följ o backningar för där strulade Carro sist. Nu gick det mkt bättre o hon sköt inte ut bakdelen till vänster utan backade rakt. Klickade henne när hon gick rätt o var noga att belöna o det gav resultat direkt.

Hopp sitt gick också bra, tränade även lite stå, också gick jag o hämtade tungapporten som vi inte tränat på länge. Där har jag problem för den är så tung. Men Carro fixade den bra men lite omtag när hon tog upp, avlämnandet var inte hundra men helt ok med tanke på att det var länge sen hon bar den. Vi tränar vidare nästa gång.
Kryp tränade vi bara lite för att inte tråka ut. Där är hon suverän!
Sen blev det också lite vittringsapportering. Tack Marie för att du fixade med det!
Carro gick o luktade noga o inte lyfte, men liksom tröck nosen mot o gapade lite över dem... men tog rätt pinne in alla tre försöken. Vi får träna lite mer o kanske backa lite i träningen där. Det var nog över året sedan vi tränade vittringen....

Blev fika innan vi åkte hem. Gulliga Marie hade kaffe o chokladmuffins som såg sååå goda ut! MEN jag tänkte på bullkontot o tog bara kaffe. Duktig jag! :)
För jäklars vad goda de där muffinsarna såg ut!!!
Efter två timmar åkte jag o mina tjejer hemöver. Då var vi tre riktigt nöjda  tjejer o trött i fötter o ben var jag men glad att jag orkat så mycket idag.

Blev kvällsmat o en dusch. Åh, vad skönt det är att ta en dusch när man har varit ute o varit klibbig av svett hela dagen. Sen kröp jag ner i sängen tidigt o tittade på TV. Fia sov som en stock bredvid mig hon:)

Idag ska jag ta det lite lugnare men en tur till skogen blir det nog.

Ha en riktigt fin dag!
Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar