Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

söndag 5 augusti 2012

Vilken underbar dag!


Tjenix!

Men vilken härlig dag vi haft idag!
Grabbarna åkte med Eriks familj till Leksands sommarland. Dom är på väg hem nu o har nog haft en suveränt rolig dag!

Jag o Mattias stoppade in hundarna i bilen o åkte till skogen. Vi hade tänkt gå en led vi sett som var 3,5 km, så det skulle bli en långis på 7 km fram o tillbaka. Men vi hann bara en 500 m så var det ett vattenhål som var fler meter brett.. bara att vända. Vi tog en annan tur o det blev 3,5 km ca. Inte alls som vi tänkt oss, men riktigt bra lutning så man kände verkligen i låren. Jag tog ingen påse med, för jag har kantareller på bänken som jag inte orkat rensa sen igår. Men så såg vi denna syn!





Det var enormt med kantareller efter vägen!

Så vi gick vår prommis, åkte hem o drack en varsin proteindrink till lunch o slappade lite. Det är så otroligt härligt att bara kunna göra som man vill o inte behöva laga lunch. Tänka på sig själv bara en dag var så himla skönt.

Jag hade lite ont i nacken o skuldror som gick upp i huvudet, så det blev en tablett o vila en stund. Sen kokade vi eftermiddagskaffe o tog med varsin kanelbulle o åkte till skogen igen.
Nu var korgen med o vi plockade den full med kantareller!
Eftermiddagsturen blev en fin sväng på ca 2 km och det känns skönt i benen nu. Ska duscha o sen blir det sängen o kika på tv.





Tog en annan väg tillbaka till bilen o det var såå fint med all ljung i skogen! Massor av blåbär finns det också, men det får bli en annan dag.




Kan ju säga att hundarna var rätt möra andra svängen till skogen o höll sig mest vid oss:)
Nu har dom fått kvällsmat o ligger utslagna som döa sillar här bredvid!

Kvällsmaten blev lite fil med blåbär o musli o en macka till. Nu är klockan 20 o grabbarna kommer nog när som helst. Ska bli roligt att höra hur dom haft det idag!

Ha det gott!
Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar