Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

tisdag 21 augusti 2012

Vilken söndag!

Tjenix!

Oj, vilken söndag vi hade!!!

Åkte o hämtade upp Marie o Berra strax före kl.8 o åkte sedan vidare till Rättviks BK. Eh, inte helt lätt att hitta... men efter några felåkningar hit o dit så kom vi fram i god tid. Och med facit i hand så var det väldigt lätt att hitta dit:)

Vi fick vänta nästan två timmar på vår tur i ringen o först in var Berra. Han skötte sig jättefint men såg så pluttig ut bredvid en 7 månaders jättestor rysk importhane. Men Berra fixade det o blev bästa valphane!

Kritiken:
Söt hanvalp 4 mån gammal. Vackert huvud o uttryck. Bra hals, rygg, vinklar. Bra päls. Lovande. Välvisad.

Sen var det dax för mig o Fia. Fia skötte sig jättefint o sprang bra bredvid o ställde upp sig jättefint. Stod också bra på bordet, det har vi ju inte tränat, men inga problem.
Kritiken:
Vacker tikvalp 4 månader.
Vackert huvud o uttryck. Bra tänder o bett för dagen. Mörka vackra ögon, vacker hals, rygg, vinklar, päls. Rör sig med lätthet. Mkt lovande, men behöver växa till sig.

Sen fick vi gå in mot varandra i BIR o BIM och där blev Fia BIR o Berra BIM!!! Åh vad stolt och glad jag är över att "mina" valpar skötte sig såå fint i ringen o fick så fina kritiker!!!

Sen stannade vi för BIG:et , men fy vilken lång väntan. Först tyckte vi att vi lika gärna kunde stanna för det är ju bra att få in i ringen igen, vi var ju där för att träna valparna. Men herrejösses vilken tid det tog:(
Finalerna skulle starta kl.15 men det dröjde till 16!
Som tur var så är inte Fia så berörd av allt ikring, så hon var fortfarande pigg o såå duktig i finalerna. I BIG:et var vi enda terriern, så vi vann o blev BIG 1:a, sen i BIS var vi 10 st o där placerades 4 o vi blev inte placerade.
Men båda småttingarna skötte sig såå himla bra hela långa dagen, så jag är supernöjd. Vi hade en jättemysig dag o med så fint sällskap så var det en supertrevlig dag trots lång väntan.
Tack Marie o Berra!

Ha en kanondag!
Kram Erica

1 kommentar:

  1. Hej
    Tack själv för en riktigt trevlig dag.Så himla kul att det gick bra..Nu kanske jag äntligen har sällskap..kuligare om man är fler som åker och ställer...Kram Marie

    SvaraRadera