Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

onsdag 14 oktober 2009

Onsdag

*****Dagmamman Carro****
Go kväll!
Idag går allt med snigelfart. Undrar om det är en förkylning på G i kroppen....
Underbart väder har det varit ialla fall, om man är ordentligt klädd o med vantar på.
Bandido tar sitt uppdrag som gängets pappersrivare på fullaste allvar... även Best Commander hänger på med Beauty By North o Bubbel som också kämpar på om platsen som bästa pappersstrimlare.
Best Commander är först i jakten på moppen, men Blond Beauty är god tvåa! Gud så underbara dom är hela högen! Alla så olika i utseende, men rätt lika i sätt o alla är frammåt o pigga.
Brown Bear är gängets soffpotatis:) Han har sina egna racen när dom andra sover oftast. Han har ett tuggben som han gärna kämpar på med o bär omkring, sen biter han gärna i vetfällen... hm, få se om hans familj får en påse med bädd slamsor i istället för en fäll..:-)
Idag var en kvinna som bor bara ca 5 km härifrån o tittade på en tikvalp. Kändes jättebra, så där skulle en av dom få ett jättebra hem. Hon har god hundvana och har redan en chihuaua som är äldre. Hon ska fundera lite och hör av sig i morgon eller på fredag.
Hamnar en av tjejerna där så har vi förmånen att ha flera valpar inom nära håll. Det känns jättehärligt! Bra för valpköparna att ha nära till oss och härligt för oss att få förmånen att få träffa dom ibland.
Nix nu ska jag försöka få in vikterna på 5 v. sidan. Har haft trubbel med internet.
Ha en skön kväll! Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar