Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

söndag 5 september 2010

En sväng i skogen...

Emil gillar att klättra i äppelträdet han....:-)
En härlig tur i skogen blev det idag. Vi gick bara här bakom i "våran" skog o maklig takt. Bara njööt av det vackra vädret o den härliga luften. Lite kantareller hittade vi också. Både gula o massor av trattisar, men av de sistnämnda plockade jag bara lite.
Sally går i sakta mak nu. Märks att magen är för tung så hon orkar inte några tokrace:) Men hon gillar att strosa i blåbärsriset o käka blåbär.
Carro har ju energi i en annan klass... Men hon gör sina race o är ändå kring oss hela tiden. Hon älskar att vara ute i skogen!
På em. ringde C o talade om att ett lamm var halt. Så jag tog en sväng dit o kollade. Jo, det var Fias ena lamm som var rejält halt. Verkar vara en stukning eller nåt i höger bak i leden längst ner "kotleden" på en häst... Men hon såg pigg ut, så jag kollar henne i morgon bitti på väg till jobbet.
Passade på att åka till klubben o träna igenom Carro. Tränade avslut med träapport att hon ska avlämna framför. Tänker ha det så till tunga, men orkade inte låsa upp o hämta den, så jag började med en i trä. Lite svårt att fatta först för Carro. Vaddå sitta framför??? också försökte hon flytta in rumpan i fotställning. Men jag var snabb o visa o klicka när hon satte sig framför o det lossnade o funkade på slutet. Körde igenom alla högremomenten o hon gick jättefint!
Ha en fortsatt skön kväll!
Kram Erica

4 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder = )

    Ha en bra dag!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Men oj va stor Sally var.. släpar ju nästan magen i backen.. hahaha. Hoppas hon mår bra iallafall :) Och ni med! Vad kul att du la upp lite bilder :) Hälsningar Fredrik och Malin

    SvaraRadera
  3. Va fin Sally är :) Stor mage klär henne :) hehe.. Hoppas att allt kommer gå bra nu :) Bamse skickar kramar till mamma sin :)

    Kram från Vickan o Tobbe i Falun

    SvaraRadera
  4. Vi hoppas på ännu en finfin kull från Sally, hoppas att allt går bra!

    Vi håller tummarna!

    Hälsningar från Norrland!

    SvaraRadera