Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

torsdag 23 september 2010

Torsdag kväll...

Tjenix! Blev inte att åka till bruks ikväll o träna heller... Mår inte så bra i mina muskler, så jag vilar istället. Tog ialla fall en prommis med hundarna o Titti o det var jätteskönt. Det är så härlig luft ute nu, fast aningen för fuktigt för att min kropp ska må bra... Men att gå en sväng med hundarna o Titti är som medicin:) Titti hade ju en fångkänning för två veckor sen, drygt. Men idag var hon riktigt pigg o gjorde bocksprång o sparkade bakut när vi gick nere vid åkern. Härligt!!! Jag har lagt handpenning på ett shettissto, men hon kommer inte hem förrän i mitten av oktober för hon har föl som måste gå med henne tills dess. Men jag tror hon kommer att passa jättebra hos oss! Så tills hon kommer hem får Titti följa med på hundprommisar ibland så hon har lite sällskap. Iof. ser hon ju Isa o Sól i beteshagen, men det känns inte som samma sak som att ha en kompis i hagen... Sally går bara o pustar nu. Det måste vara himla jobbigt för hennes mage är helt enorm! Det ska bli såå roligt när hon får ut dessa småttingar, för vi väntar o väntar o är såå nyfikna!!! Nej, nu ska jag ta lite te o tända lite ljus o mysa framför TV:n. Mattias har fotbollsträning o sen jobbar han natt, så han kommer inte hem förrän i morron bitti. I morgon ska jag åka till Delsbo med skinnen för beredning. Nästa vecka tänker jag bara vara hemma med Sally o valparna förutom att jag ska jobba då. Är jag lite piggare så tänker jag stanna på Mobackes på hemvägen. Kanske en lunch där o kika på allt de har där. Behöver lite inspiration o det är så himla mysigt att kika runt där. Idag köpte jag två rosa o två vita ljung. Satte en vit ljung utanför stallet, blev fint mot den röda väggen. De andra tre satte jag i en gammal kruka under äppelträdet o satte i en solcellslampa. Måste knäppa kort i morgon. Jag älskar att "mysa till det" nu under hösten. Tända ljus o göra lite fint ute o inne. Ha det gott! Kram Erica

3 kommentarer:

 1. Du måste hålla värmen, det hjälper för mig varje fall.Den här årstiden går jag i princip alltid med scarf inne som ute.Jag har redan flecce fodrade överdragsbyxor ute när jag jobbar,börjar alltid mornarna med heta skumbad och gärna ett glas rött på kvällen ibland för att öka farten ännu mera på blodet.
  Men att aldrig bli kall hjälper.

  //Erika

  SvaraRadera
 2. Ja, jag har lager på lager med kläder o mina oumbärliga Back on Track strumpor på. Som du säger så blir man mkt sämre om man fryser. Ska ha lammskinn i soffan när de kommer hem från beredningen, de värmer så otroligt skönt! Ska prova hett bad o ett glas vitt ikväll!!! Tar jag rött får jag ju migrän:( Men det finns vissa röda som går, kommer inte ihåg vilka bara, så jag tar det säkra före det osäkra o dricker vitt.
  Kram Erica

  SvaraRadera
 3. Malin och Fredrik24 september 2010 11:10

  Vi längtar också med spänning :D /Borlänge

  SvaraRadera