Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

torsdag 11 mars 2010

Torsdag kväll o reservplan B!

Gokväll!
Nu i em. ringde B-M o talade om att de ska lysa äggen de har i kläckaren på lördag. Alla ägg är nog inte "riktiga" trodde hon för de har lyst dem en gång. Så om de får plocka bort ägg så får jag lägga i av mina Isbarägg. Såå himla snällt av Er. Stina ringde också i em. så jag berättade att hennes höna tror hon har hamnat på Spa. Hon vill inte "jobba". Hon tror hon har fler ruvsugna hönor, så vi får väl se. Nu vet jag att jag ialla fall får lägga några i kläckare, så det finns en liiiiten chans ialla fall att få nån kyckling av de fina äggen. Vilka underbara vänner jag har!
Annars har jag bara vilat i dag. Låg o sov när Mattias kom o väckte mig. Jag hade besök!? Det var en trevlig kennelkonsulent som kom och kollade att allt var väl med hundarna o sånt. Bra information fick jag o lite prat. Det är jättebra att de gör oanmälda kontroller och kollar att man har bra skötsel på hundarna tycker jag.
Mattias håller på att måla i hallen. Det blir en otrolig skillnad! Så fast det är bökigt medans han håller på, så är det härligt att se vad fint det blir när det blir klart.
Snart är det dax att ta in hästarna, få se om jag orkar tvätta av Isa lite. Lite jobbigt när man har så ont i kroppen, så jag kanske väntar. Måste nog ringa rema o få en cortisoninj. i nyckelbensleden.... Vill helst inte, var inte så länge sen jag fick en spruta i den leden.
Lite bilder på äggen. Det är 10 Isbarägg o 2 Maranägg. Jag ville gärna ha Maranägg att kläcka också, men hon har ny tupp så de är obefruktade. Jag ville så gärna se dem "live" så Susanne var snäll o skickade med två så jag fick se dem. Tror jag ska blåsa ur dom o ha i påskriset. De är så vackra.
Kram Erica

1 kommentar:

 1. Bra att det ordnat sig med kläckare = )
  Jag har ju tyvärr fullt i min = )))

  Fina ägg du har på bilden!
  Så härligt med olika färger!!

  Kram Lena

  SvaraRadera