Sot o Sol

Sot o Sol
Välkommen!

lördag 29 januari 2011

Utstälning Gävle

Alsjöbergets Candy "Tuva" foto: Erika Hagström
Halloj!
I morse bar det av mot Gävle o travet för valparnas första inoff. utställning. Domare var Sofi Lönn o hon var jättebra med valparna.
Terese följde med -Tack snälla för trevligt sällskap!
Med oss hade vi Tuva o Kakan. Anna var tyvärr tvungen att jobba, så vi fick äran att ta med lilla Tuva.
Tyvärr blev vi lite sena dit, så Kakan hann inte riktigt aklimatisera sig med allt det nya. Det var lite otäcka golv o såå många bråkiga hundar tyckte hon. Så rumpan hängde o hon ville inte riktigt. Jag beslöt att stryka henne, det blir fler gånger. Så hon fick bara vara med o träna o när vi var klara i ringen så var hon med på noterna igen. Bra träning o det slutade när hon tyckte det var OK.
Tuva då.... jaaa hon är en annan typ hon!:)
Kan väl beskriva henne som en duracellterrier som druckit Red Bull.... *ler*Vilken energi o utstrålning!!!
Hon bara busade o hade skitkul! Det var ju massor av hundar att leka med o dom var där bara för henne!!!! Så hon körde slut på Kakan, Cissis Algol, en cesky terrier, en Norfolk terrier tror jag det var, Raaw Jack The Ripper lekte hon med som var där o tittade, o även Erikas husky Drivis försökte hon busa med, men Drivan förstod inte riktigt vad det var som for runt fötterna på henne:)
Ja, sen skulle vi in i ringen. Hade hoppats på att hon skulle vara liiite lugnare, men icke. Hon stod rätt bra på bordet o skötte sig fint när domaren kollade igenom henne. Sen när vi skulle springa runt var det mer kaos. Det var godis som låg på golvet, hårtussar, papptussar.... ja You name it! och allt var ätbart o måste ätas!!! Hann man inte på första varvet hade hon stenkollnär vi kom tillbaka o nöp det i farten då! *guuuuud vilken toka!*
Men hon skötte sig bitvis o hon är kanonfin för hon får sån utstrålning. Så vi fick 1:a med HP o sen blev vi BIR valp mot en väldigt stor hane. I Bäst i Gruppen blev vi 3:a o jag är såå stolt över att vara uppfödare!
Tack Anna för att vi fick låna med henne!
Nu ska jag pusha Anna att stå o gåträna den lilla tokan, sen blir dom farliga i ringarna i vår!
Ha det gott!
Kram Erica

1 kommentar:

  1. Grattis till fina utställningsresultat = )

    Ha en skön söndag!

    Kram Lena

    SvaraRadera